Pages

Saturday, March 6, 2010

Mul tuleb alati blogi kirjutamise tuju kusagil x kohas. Linnas või maal või koolis või muusikakoolis või siis, kui ma magama hakkan jääma.. Aga siis, kui ma lõpuks kätte võtan, siis pole see üldse nii huvitav. Idee poolest saaks vist telefoniga ka blogi kirjutada, aga jah..

Hommikul ma õmblesin oma kleidi päris valmis. Eile tegin 6 tundi järjest kleiti.. enamuse jõudsin ära ja täna oli vaja ainult alumine äär teha. Täitsa okei on see.. Vööga on isagi kantav. Ma tahan teise ka teha, aga ma pean minema riiet ostma. Pildi võin ka panna.. Mul on praegu ainult üks pilt, aga see on sellest, kui mul kõik tükid nööpnõeltega koos olid. Teen uue millalgi..

Enne kleidi õmblemist tegin ma Vikingist pilti. Päris päris hommikul oli hästi mõnus päike ja Viking alati mõnuleb jubedalt, kui päike paistab. Kõige raskem missioon Vikingi juures on tema silmad. Ta lihtsalt magab 90 % ajast, niiet lahtiste silmadega pildid on väga harv juhus.

Peale Vikingi silmajahti ja õmblemist läksin ma õue. Tegin pilte. Alati, kui mul pildi tegemise tuju tuleb, siis tahaks ma maal elada... Ja siis ma seal niisama kõndisin ringi oma fotokaga ja mõtlesin, et mis nüüd siis saab.. Lõpuks me sõitsime linnast välja. Mingi veidi üle 5 kilomeetri ainult, aga sellest piisas, et leida mingeid ilusaid kohti... Hästi hästi mõnus oli. Vahepeal nägime mingit koera, sellist armsat ja pisikest ja musta. Koperdas keset mingit külavaheteed. Hästi nummi oli :D Aga eriti pilti ei saanud, sest ta kartis autot ja jooksis ära metsa.. Ka auto seisma jätmine ja vilistamine ei aidanud. Istus metsas, pea paistis :D Nunnu oli ikkagi. Lõpptulemus oli see, et mul tekkis veel suurem tahtmine mõni nädalavahetus Kambjasse minna, et teha kitsepilte, metsapilte ja võib-olla rebasepilte ka...

Peale piltide tegemise tahaks ma veel kinno minna... Ja ma tahaks minna moekesele.. pilte tegema :D Täitsa mõnus oleks.. Kinoga on selline lugu, et ma lihtsalt pean kinno minema :D Mul on hunnik kinkekaarte, cinamoni omi. Niiet.. kinnokinnokinno..

Ma panen pilte ka siia, aga kuna ma ei saa neid väiksemaks teha, sest mu kõvaketas on täis ja photoshop ei avane üldse, siis peate suuurtega hakkama saama.
:)


Do you accidentally splash yourself every time you wash a spoon?
OOjaa..

4 comments:

Eneken said...

aaa...aga kus kleidipilt???

Paula said...

hommetuleb, luban :)

Margit said...

Päikese pildil on need mummud, mis mul endalegi piltidele tulevad. nii nõme. aga muidu täitsa super pildid ! :D

Paula said...

selle asja nimi on flare ;) kui ma ei eksi. aga aitähh :)