Pages

Saturday, March 20, 2010

Ma leidsin Photoshopist pen pressure nupu ülesse! Jei.. Kõik läks kohe palju toredamaks :D Ühe pildi joonistasin ka.


Mul ei tule täna blogi kirjutamine välja. Niiii keeruline jutt tuleb, et ise ka ei saa aru. Igatahes.. Ma tahtsin öelda, et mu vaheaeg on vähemalt mõnusalt alanud. Sain kaua magada, õppisin ära pen pressure'i, joonistasin pildi ja eile õmblesin valmis 4 pitslukku. Kõik oleks perfektne, kui mul poleks mingit kahtlast köha moodi asja, mis eriti laulda ega rääkida ei lase. Kui seda poleks, saaks laulda ka.

Ikka tuli keeruline vist..
Ma pole täna üldse blogilainel.

Ma leidsin eile mingi jube ägeda lehekülje mingite koomiksitega. Nagu need stckmani koomiksid. Aga need olid jube ägedad. Ma pean selle lehe uuesti ülesse otsima, siis saab neid blogisse panna.

Nii.. ja kommentaaridesse võite kirjutada igasuguseid toredaid asju, mida ma joonistada võiks.


PS! Känguruga läks jah... Ma tegin need ära, mis oskasin ja siis ülejäänud panin tunde järgi, et kõik ikka vastatud oleks. Äkki läheb täppi. :D Nojah.. tulemus oli see, et mul jäi aega üle ja lugesin korralikult lehe alguses olnud tingimused üle. Vastamata vastus annab 0 punkti. Vale vastus -1.

Hmm.. ma loodan, et ma oma summaga miinustesse ei lähe. Aga meil oli kaheksandaga koos :S Ma pole kunagi aru saanud, miks nad nii teevad. Aga.. Greta ütles, et ta tegi esimene aasta samamoodi nagu mina ja jäi kusagil kahetuhande hulka kolmest tuhandest. Kleepsu sain vähemalt!! :D


No comments: