Pages

Sunday, March 7, 2010

Kleidipilt

Ma ei saa kleidipilti panna siia, vähemalt mitte täna. Mul on mälu täis ja ma ei saa ühtegi pilti sisse tõmmata. Peale selle ei avane mu photoshop, sest mälupuudus on. Ja üldse.. kõik liigub A E G L A S .. E L T. Niisiis.. Homme arvatavasti saan ma endale selle välise kõvaketta, niiet siis saab kleidipildi ka. Lihtsalt hoiatasin ette, et keegi mu kleidipilti ootama ei jääks.

Ma tahan suve. Kasvõi kevadet...


Do you get really tired and fall asleep in the car, but then when you get home, have a lot of trouble going to bed?


EDIT: Lõpuks ometi, siin see on.. trummipõrin..


Lisaks sellele, ma sain tagasi mälu, ma sain tagasi photoshopi ja kõik on kohe paljupalju kiirem. Vääga mõnus :) Kiire ülevaad tänasest on, et mul oli muusikakoolis õpetajal asendaja. Nii äge oli :D Muidu koolis oli suhteliselt tavaline vist. Mul tekkis mõte selle kooli fotokonkursi jaoks, aga... Vaatab ;)

3 comments:

Eneken said...

nuh, siis jääb üle loota, et KEEGI selle kõvaketta kohale veeretab :P

Paula said...

ma sain juba :P issi ostis. kui mingid asjad ära laevad, siis panen pildi :) (umbes tunni aja pärast)

Paula said...

läks veits kauem :$ niiumbes 5 tundi kauem :D