Pages

Friday, February 5, 2010

Olümpiaadist

Tänane lauluproov oli jube. Võinoh, alguses tundus vähemalt. Esmaspäeval, kui käisin, pidime laulma teisele klassile. See polnudki nii jube :D Täna tuli välja, et õpetaja oli unustanud öelda 9. c klassile, et tund jääb ära, niiet kõik olid kohal. Aga ausaltöeldes polnudki nii jube. Laulsime ja Maris mängis oma professionaalset lugu, mida minu omaga põhimõtteliselt võrreldagi ei anna. Pühapäeval on siis see päris olümpiaad, mis algab kella kümnest ja kestab umbes viis tundi. Kohutav. Ma kardan, et - mul läheb hääl ära, mul läheb kitarrilugu sassi, et ma kukun lavale laulma minnes pikali vms ja et ma jään viimaseks. Mis polekski nii hull, aga öeldi, et kui lugu on vähemalt tehtud, siis on juba hästi, sest enamasti on kellelgi alati enda lugu tegemata.


Ma kardan, ausalt :S, aga mu vikerkaar on vähemalt valmis:
Fotokonkurss on põhimõtteliselt kohekohe läbi...

No comments: