Pages

Wednesday, January 20, 2010

Ummik


eelmise postituse säutsu-shootingu tulemus :DHõh, mul on selle muusikaolümpiaadiga nagu.. täiesti kokkujooksnud.. Mannu käis täna külas ja me tegime koos kahepeale need lehed lõpuni. Aga see isetehtud lugu.. idontknow... Mul on üks takt olemas ja see meeldib mulle vägaväga ja Mannule meeldis ka.. aganoh.. vähemalt 8 takti pidi olema. Täna sain vaksali noodi, aga minu jaoks ei teinud see eriti midagi paremaks.

Kõigile Miley fännidele ja mittefännidele.. mulle hakkas üks Miley lugu meeldima.

Üldse.. ma olen viimasel ajal jubepalju muusikat kuulanud, aga see ei aita eriti mu muusikaolümpiaadile kaasa, sest seal peab teadma Bachi, Mozartit ja heal juhul Rene Eesperet. Ma olin üllatunud, kui ma sealt Bedwettersi leidsin :D:DMa lükkasin Marieli

Mariel sai vihaseks

Ja lükkas tagasi

6 comments:

Eneken said...

mjau... mitte midagi tarka ei oska sellise targa jutu peale öelda... äkki lihtsalt kalli ja loodame, et need seiste puuduvat takti tulevad varsti koju :P

Eneken said...

seitse* Aa, ja ei ole ilus teisi lükata :S

Paula said...

nujah.. mul neid hiljemalt reede hommikuks vaja :S

see juhtub siis, kui wiid mõnda aega mitte näppida - hakavad isetsema seal :D ma tavaliselt ei lükka mariali :D:D

Mariel said...

Muidugi ei lükka :D sa lihtsalt natuke tõukad :D

Paula said...

haha :D ikkajaa..

Mariel said...

kuna uuuuus teema tuleb ? :D kirjuta midagi :V