Pages

Monday, January 11, 2010

Tublimeetrist

Nagu ma lubasin, siis ma kirjutan nüüd igapäev oma muusikaolümpiaadi asjadest.

11.01 -  Täna olin ma kohutavalt tubli :P Kirjutasin natuke luuletusele viisi ja esseed natuke. Ja lugusid harjutasin ka. Nüüd on uni... :)

12.01 - Täna olin veel tublim kui eile, sest Maris käis mul külas ja tõi mulle hunniku muusika teooria ülesandeid. Ausõna, need on suhteliselt kerged, aga asi, mida ma seal absoluutselt ei oska, on need osad, kus peab enam-vähem ära arvama, mis helilooja lugu mängitakse või et kes kirjutas selle loo. Bachid ja Mozartid.. I have no idea. Aga.. mul on veel natuke aega. Kõik pillid panin täppi. Teen vahet tuubal ja metsasarvel, tšellol ja kontrabassil ja tean, mis on timpan. See oli tänane tublimeetri täide :P Nüüd küll juba 16 minutit eilne info, sest kell on juba nii palju.

No comments: