Pages

Thursday, January 7, 2010

Täna käisin raamatukogus ja võtsin endale kolmanda Potteri. Koolis kohustuslik. Lisaks sellele võtsin mingeid raamatuid veel, mida mul muusikaolümpiaadi jaoks vaja läheb. Pangas käisin ka, sest eile läks tasku pangaautomaadil kõht tühjaks ja see võttis vastu otsuse mu kaart ära süüa. Sain uue. Hommikul tegin pannkooke. Mulle meeldib pannkooke teha, kuigi enamasti pole mina see, kes need ära sööb.
Jube mõelda, et kohekohe algab kool jälle. Tahaks loota, et see veerand ei tule nii kiire...

Mariel sai digilaua ja joonistas terve päeva ning lõpuks nakatas ta mind ka. Siin on tulemus:

Ja osalege fotokonkursil :)

8 comments:

Guitz said...

kolmas Potter on kõige parem Potter üldse ;)

Paula said...

on? õujee.. ma hakkan ruttu lugema siis :D

Anonymous said...

Üliilus pilt. Silmad eriti. Noh lihtsalt super. :)

Paula said...

Aitääh :D

L said...

Väga super. Silmad on tõesti ilusad.
Ma tahaks ka joonistada, sa mõnda head õpetust ei tea :D ?
Aga vägaväga super.

Paula said...

Aittääääh :D
Mm.. Ma võin sulle midagi otsida, ma mingiaeg tegin endale favourite'ide kausta nende õpetustega. Ja ma joonistasin selle läpakahiirega, mis oli totaalne peavalu, sest mul on päris hiir katki. Soovitan soojalt digilauda või tavalist hiirt. Ma panen mingid õpetused blogisse.

Aitäh ikkagi :D

Eneken said...

no... mina ei õpi kunagi joonistama midagi peale nende pallikestest karude... ja kahjuks pole mul juba aastaid suuremat põhjust neid rõngamõmmikuid joonistada... aga hea on teada, et sisekujundajat ei pea enam kaugelt otsima :) Aga isegi mul tekkis pisike soov joonistada selle pildi peale :)

Paula said...

hehe.. aga need popid pallikestest karud on ülinunnud.. nendega kaarte võiks koguaeg saada :) aga proovi, kindlalt oskad. see nõuab palju vähem oskusi, kui pallikarud, sest minu pallikarud ei tule kunagi nii unikaalsed, kui sinu omad :D