Pages

Saturday, January 16, 2010

Ma tegin täna mingit pilti. Just nimelt ühte pilti üritasin saada. Ja ma tegin seda mingi tund aega või isegi rohkem. Oeh.. ja tulemus:Pole üldse selline, nagu ma tahtsin saada. Aga see on kõige ligilähedasem.

Mõte oli selles, et ma tahtsin teha pilti fotokonkursile, mille teema oli vikerkaar. Nojah.. Eile ma kirjutasin seda teksti ja täna loopisin tähekesi. Aga see osutus eriti keeruliseks, kuna päike käis niiumbes 5 minutiliste vahedega. Ja vahepeal tuli minutiks pilve tagant välja jälle. No ja vahepeal ma pidin neid tähekesi ka korjama, et jälle uuesti visata. Nujah.. ma vähemalt üritasin :D

Ja üks pilt veel:
Nüüd ma lähen linde pildistama. :)

8 comments:

johanna said...

haigelt nunnud pildid -.-
eriti see esimene :)

Paula said...

Aitäh :D

L said...

Lahe pilt, tuli välja küll.
KAS SA MÕTLESID NATUKE :D ?

Paula said...

-.-

Eneken said...

kui teed ühte pilti tund aega ja öösel magad seitse tundi ja sööd ja pesed ka vahepeal, jõuad päevaga oma 14 pilti teha :)

Paula said...

14 erinevat küll jah.. sinna tunni sisse käis planeerimine. Pealegi ei pruugi päikest niipalju olla :P

Margit said...

ma tean, et ma olen jube, aga kase latv kaob ära :D

Paula said...

haha, ei tegelt on isegi tore, kui keegi vahepeal midagi tähele paneb :D