Pages

Wednesday, January 13, 2010

Ma lugesin praegu kõige imelikumat artiklit, mida ma elus lugenud olen. Nimelt ma lehitsesin Kroonikat ja seal oli mingi artikkel, mille üks osa kõlab nii:

Taylor Swift meeldis Taylor Lautnerile rohkem, kui Taylor Lautner Taylor Swiftile. Taylor Lautner käis igal pool, kus käi Taylor Swift, aga Taylor Swift polnud nõus Taylor Lautneriga käima hakkama, sest ta ei tahtnud nii palju reisida.
Tayloriuputus...

Nii.. Mis ma muidu teinud olen? Ma tegin vahepeal hunniku tähekesi. Lillad ja kirjud tegin juba varem. Nüüd tegin vikerkaare värvide ja mingite ornamentidega ja mingid Videviku tähekesed tegin ka. Jookske tormi, enne kui otsa saavad :D Huvitav, kui ma jõunas brathersiga teeks, kas siis ummistuks blogi ära tähesoovidest? Peab proovima :D

Peale selle lugesin ma potterit. Ma ei saa Gretaga täielikult nõustuda, et kolmas potter on parim, kuna ma pole kõiki lugenud. Aga ma võin öelda, et see on parem kui esimene :D:D

Pilte tegin ka vahepeal, sest akud said täis laetud jälle. Ma üritan nüüd akut neljapäevani säästa, sest siis tulevad Mariel ja Mariisa külla. Noh.. aga see on juba homme, niiet kui mul vääääga suur kiusetus tekib, siis natuke pilte võib ikka teha.

Fotokonkurss on liikuma hakanud. Vähemalt liigub see nüüd kiiremini kui enne. Postkasti ilmub rohkem pilte, kui nädal aega tagasi. Ja eelmises postituses on konkursi kohta teade ka, niiet :P

Ja just hetk tagasi sain ümbriku saksa keele töölehtede ja muu varustusega. Igav mul küll ei hakka. Õnneks on see test suuuht kerge.

Lisan ilmselt hiljem pilte ka :)

No comments: