Pages

Friday, January 29, 2010

Ma jagan nüüd oma rõõmu :D:D

Käisin koolis täna, ainult esimeses tunnis, Anu Tubli juures. Ühesõnaga, kõik algas sellest, et ma pidin ärkama 6.40 (jah, ma tean, et ma jõuan kooli äärmisel juhul 5 minutiga, kui mitte kahe või kolmega, aga... jamh). Lisaks sellele vaatasin ma eile poole kaheteistkümneni mingit filmi ja ei jäänud isegi peale seda magama, kuigi kohutav uni oli. Ma ei jäänud magama, sest ma hakkasin mõtlema, et huvitav, kuidas ma magama jään :D Ausalt.. Mõtlesin mingit täiesti x asja. Ja siis ma tahtsin koguaeg, et oleks juba hommik ja kell heliseks. Lõpuks vajusin ma kusagil veerand ühe ajal ära ega saanudki teada, mismoodi magama jäädakse, sest hommikul ei mäletanud ma midagi..

Siis oli tavaline koolihommik. Ainus erinevus oli see, et mul polnud koolikotti kaasas, mis kaalub 56389336 tonni. Kui ma kooli jõudsin, helistas Maris, kes oli veel kodus. ÕNNEKS on reede hommikul esimene tund lastekoor, mis tähendab, et enamus õpilasi kas magab kodus või on aulas. Ja suured, kellel lastekoori pole, need on mingites suurte klassides, kas siis aula juures või neljandal.

Lõpuks tuli Maris ja siis peale seda tuli varsti Tubli ka. Esimene asi oli see, et me pidime noodist laulma. Noodist laulmine ei ole mu tugevaim külg, sest.. sest ma ei jaga neid kõrguse vahesid ära. Aga õnneks antakse seal olümpiaadil kõvasti aega, et see ilusti ära laulda. Ikkagi on see kohutav, aga ma harjutan ;)

Peale noodist laulmist näitasin ma oma esseed Tublile ja seda laulu, mille ma tegin, või siis pigem selle laulu osa, mis ma tegin. Tubli ütles, et see kõlab nii tuttavalt -.- Ma tegin selle suht nii, et võtsin kitarri peal mingi noodi, mis kõlas hästi (ülemine d) ja siis mängisin lihtsalt edasi tagasi alla ja üles igatpidi. Siis me mõtlesime sellele lõpu ja Tubli ütles, et ma pean seda seal vahepeal mitu korda kordama jne, et see pikem oleks.

JA SIIIS. Mu lemmikosa -.- ehk siis laulmine. Tegelt, mulle suht meeldib laulmine, kui ma seda enda arvates natuke rohkem oskaks. Maris laulis nagu ikka - jube hästi. Ei ühtki probleemi kõrgete nootide või hääle tugevusega. Ma kartsin, kohutavalt, sest Marise häält oli ülihästi klassi teise otsa kuulda. Nu ja siis pidin mina laulma... Ja teate, ma sain aru, mida mõtlesid need targad tädid-onud youtubes, kes rääkisid kõvasti laulmisest. Noh, nad rääkisid, et tuleb hingata läbi diafragma, sest siis tuleb hääl paremini välja ja mis iganes veel. Bla bla bla - nkn ma ei oska :D Igatahes, ma sain aru mida see tähendas :D:D Seletada ei oska, aru sain. Lõpptulemus oli see, et mu "Vana Vaksal" kõlas natuke paremini, kui varem, aga osad kohad olid ikkagi öäõüä.. :D

Peale seda läks Tubli ära ja sisse tormas Johanna koos Lauraga. Ja peale seda Hallik, kes teatas mulle, et ma pean minema (ei pea) saksa keelsete luuletuste konkursile. Lisaks sellele oli veel üks tore asjaolu, et luuletus on olemas. Pikk küll, aga küll see mulle pähe jääb (Y)

Ja peale seda hakkasin ma koju minema, aga enne tuli see pisike poiss vastu, kelle nime ma ei mäleta :S Raner? Ja küsis kas ta mu ipodi laadijat saaks laenata. Ta laenas seda vahel, kui ma veel koolis olin (seda oli nii imelik öelda, nagu see oleks olnud 6 aastat tagasi vm :D) Aga mul polnud seda kaasas, sest ma ei kanna ipodi laadijaid enamasti kaasas :D

Ja esmaspäeval lähen ma uuesti laulma. Seni vaatan veel palju palju youtube videosid, et need pärast Tubli juures lahti mõtestada. Ja mu muusikakooli to-do list kahanes just. See on siuke pisike paber, kus on 7 punkti, mis tuleb ära täita ja kui need on täidetud, siis ma tõmban need erinevate värvidega maha ja lõpuks peaks kokku tulema vikerkaar. Praegu on olemas punane, oranž, roheline ja pool kollast :D

Mul ei tööta õ nupp, ma pean selle igalepoole sõnadesse juurde kirjutama, sest märkan koguaeg, et kuskilt on puudu jälle.


Pärast kirjutan teile oma olümpiaadigraafiku, praegu lähen kõndimisluba saama.

2 comments:

Greta. said...

tead, ma tean, mis tunne see on kui õhtul voodis mõelda selle peale kuidas magama jääda x) mis selle musta, roosa, valge ja türkiisiga oli ? x)

Paula said...

Oh, äge, ma mõtlesin, et ma olen üksi imelik.

See oli lihtsalt test, nsmo :D