Pages

Tuesday, January 5, 2010

Fotokonkursi meeldetuletus

Ma kordan nüüd üle, et mul käib parasjagu fotokonkurss, mis on hästi tore :D Ja kõik võiks osaleda.

Ma tean, et osad plaanivad osaleda, aga tahavad seda teha lõpupoole. Arusaadav, sest kuna maksimum piltide arv on kolm, siis on võimalik, et konkursi lõpuks tekib uusi pilte. Seni tean, et osaleda tahavad Greta, Liisu, Krissu (greta blogist)? ja mõned ehk veel.. Aga et, meiliaadress, kuhu saata, on ikka sama - paulajohanna@paulajohanna.com ja pildid on üleval siin: http://paulafotokonkurss.edicypages.com/. (Nüüd on aadress: http://fotokonkurss.paulajohanna.com/) Teema on ka sama - Mina ja talv. Kõik muu on ka sama, mis üleelmises postituses kirjas on :)

Ja ma arvan, et see eriauhindade idee on väga hea. Teeks siis nii, et iga kümnenda pildi järel on eriahuind :)


5 comments:

helen ♥ said...

nüüd ei saada keegi, kõik tahavad eriauhinda saata ja ootavad, et teised enne saadaks. :D

Paula said...

ega kümnes ei pea saama :D keegi sellest kümnest :D

helen ♥ said...

Äh. :D Ma juba lootsin. :D

Paula said...

:D:D otsavaeseke, aga see ei tähenda, et sa osaleda ei võiks, ega ju?

helen ♥ said...

ma osalen. päris kindlasti. aga mitte veel. siis, kui aeg on õige. :D