Pages

Tuesday, December 22, 2009

Viimane nädal jutus

Ma nüüd kirjutan ühe blogi vahelduseks. Vahepeal on suhteliselt palju asju toimunud. Superstaar oli näiteks vahepeal. Ja Ott võitis! Ma olin Oti poolt ka, niiet (Y). Ta sai lisaks sellele High School Musicali Troy osa ka, niiet seda peaks vaatama minema.

Koolis oli jõulupidu eile. Tegelikult oli isegi suht lahe. Tantsisime Marisega macarenat. Hiljem olid mingid küsimused ka. Siis jagasime klassis kingid laiali ja siis algas all mingi disko võimidagi. Alguses me ei läinud sinna, aga lõpuks ikkagi käisime. Seda bändi ma ikkagi ei näinud, aga see-eest neid tantsustuudioid nägin ja need olid hästi lahedad.

Täna käisime klassiga kinos. Filmiks oli "Jõululugu" ja see oli suht okei film. Vahepeal ol suht õudne, vahepeal suht naljakas. VÄGA lahe just ei olnud, aga täitsa vaadatav :D. Me olime 1.-2. reas, niiet ma kartsin, et see saab olema väga jube, aga tegelt polnudki nii hull.
Homme on mingi kiriku värk ja tunnistused. Ma ei tea veel, kas kirikusse lähen, sest seeaasta koor ei esinegi ega midagi, niiet ma ei tea, kas on mõtet minna.

Mul on vaja veel tõsiselt mõne kingitusega tegeleda, enne kui ma saan rahulikult päris jõule oodata. Ma isegi sutsu kardan, et äkki ma ei jõua valmis, aga ma üritan :)

AHJAA.. Ma pean eesti keele olümpiaadile ka minema. Koos Marisega.

No comments: