Pages

Monday, December 7, 2009

Veider, kolmekordselt

Okei.. mulle tõsiselt meeldib oma unenägudest blogi kirjutada, niiet siit tuleb tänane.

Igatahes.. Kõik algas sellest, et ma ärkasin hommikul üles (unes) ja tõusin püsti. Panin mingid sussid jalga, mis olid mõlemad kommi kujuga (ma arvan, et Briti ehted tegid oma töö) ja läksin kööki. Köök oli erinevalt meie päris köögist, kollast ja lillat värvi (suht lahe ju :D). No igatahes, ma vaatasin aknast välja ja seal oli hull lumi ning Mariel ajas paljajalu Vikingit taga (?!) ja siis ma sõin mingeid herneid või midagi (ma absoluutselt vihkan herneid) ja siis läksin kooli. Kooli läksin muidugi ilma koolikotita ja pidžaamas (Y). Kooli uksest sisse astudes sattusin õue, teisele poole koolimaja (?) ja seal istus meie klass... Ahjaa, vahepeal oli juba suvi käes :D. Ja meil oli klassis mingi uus tüdruk.  No ja vabu kohti ei olnud, niiet ma istusin õpetaja laua peale xD. Ahjaa.. me õppisime matemaatikat.. saksa keeles :S. No igatahes, kuidagi sattusin ma koju ja terve õu oli täis selliseid valgeid hõljuvaid olendeid (ma olen selliseid varem ka unes näinud :D) ja nad kõik tõmbasid mind juustest (?!). Tuppa jõudes nägin, et meil oli hunnik kasse. No ikka mingi 20... Ja siis ma hakkasin muusikat kuulama.. Aga mida ma kuulasin? Seda ma tänu oma äratuskellale ei tea :)

See oli kohutav, päris ausalt...

2 comments:

johanna said...

sorri, aga ma naeran jubedalt :D
see on uks parimaid unenägusid mida ma kuulnud olen :)

Paula said...

See oli kohutav :D