Pages

Tuesday, December 1, 2009

Täna käisin luulekonkursil. Eriti hästi vist ei läinud, kuna enamusel seal olnuist oli väga suur ettevalmistus ja mingi hunnik rekvisiite, mu polnud midagi, peale ilusa luuletuse.. Nojah.. Istusin seal, vaatasin, kuidas kõik muusika, kostüümidega, pillidega ja muu sellisega kohtunike võlusid ja mõtlesin, et ei tahagi sinna üldse minna. Aga siis oli natuke hilja, et kuhugi põgeneda... Lugesin oma luuletuse ära ja olin täiesti pettunud, sest ma ei teadnud midagi show poolest.. ma teadsin ainult, et lugeda tuleb.. aeglaselt ja kõvasti. Aga pole hullu. Pealegi pole ma veel tulemusi näinud (va. 1.-3. koht, sest need öeldi seal välja). Võib-olla saab homme teada, kuigi ma vist isegi ei taha väga teada...

Vahepeal on kodus mingeid jõuluvärke tehtud. Seee tähendab tube kaunistatud. Pilti pole veel jõudnud teha, aga homme on üks neist päevist, kus mul on NATUKE aega nende asjade jaoks, mida ma muidu üldse teha ei jõua, aga väga tahaks. Sinna sisse käib pildistamine ja kõik muu säärane.

Laupäeval läheme kõigi eelduste kohaselt Marieliga PÖFFile. Täpsemalt ei tea veel. Võib-olla saab siis kinopostituse kunagi.

Igatahes.. ma olen endas natuke pettunud, selles luuletuse osas, sest kui see oleks olnud lihtsalt kõvastijailusaluuletuselugemisevõistlus, siis mul oleks enda arvates hästi läinud, aga kuna see oli hulluettevalmistusegajavägaproffideluulekonkurss, siis ma ei suuda sellest üle saada, et ma oleksin ka võinud midagi teha sinna. Aga ma lihtsalt ei teadnud... Mul on ka kitarr.. ja ma tean isegi natuke rohkem, kui seda, mis pidi teda käes hoida, niiet ma oleks võinud vabal kitarri mängida :) AGA.. ma olin kooli parim, niiet mis ma ikka virisen. Ja maakonnavoorus pidi keegi ju viimane ka olema.. Isegi, kui see pidin olema mina. Vähemalt esimene ja kolmas kord läksid minu arvates õigesse kohta, niiet ;)

Mul on 14. arvestus muusikakoolis. Ja samal nädalal on solfis kontrolltöö.. Ja loodusõpetuses tuleb kontrolltöö teema peale, millest ma tänu sellele.. luulekonkursile absoluutselt aru ei saa..

Keep smiling!

No comments: