Pages

Saturday, December 19, 2009

Jõulutunne

Igatahes. Täna oli tõsiselt see päev, kus tekkis jõulutunne. Kõik algas sellest, et me hakkasime piparkooke tegema. Alguses kiskus kogu õritus aia taha, sest need tulid väääga kõverikud :D Aga lõpuks tulid juba enam-vähem normaalsed välja. Vahepeal jõudis kuusk koos issiga kohale. Või.. vastupidi. Ja siis me ehtisime kuuse ära ja peale seda glasuurisin mina piparkoogid ära. Igatahes.. Õhtul on Shrek2 :) Niimõnus. Ja kuigi mul oli eile natuke.. hästi natuke selle Briti võistluse pärast kurb olla, siis nüüd pole enam vahet :) Mõnus on olla. Pilte tegin ka:

Ja kuusest ka pilt:

3 comments:

Eneken said...

:) kõigil on vist suts juhtmed krussis aasta lõpus - sellepärast on vähe kommenteid... piparkoogid on superpopid, ja kui ma siit lumevangist tulema saan, siis ma tulen aitan need ära süüa :P Aga praegu ma tegelen 20-nimelise jõulushoppingulistiga ja no ei ole lihtne... sa võiks miski kingituseideede konkursi teha või miskit :P

helen ♥ said...

issand, kuiii mõnus :)
+ su blogi on jätkuvalt väga super!

Paula said...

e: :) tähh, neid on suun nüüd kuhjaga, niiet :D võin korraldada küll :)
h: jaa, minu arvates ka :) aitähh