Pages

Thursday, December 24, 2009

Jõuludest

On jõulud! Nii mõnus! Aga samas pole ma üldse häppi. Võib-olla hästi natukene, aga ikkagi.. mingist jõulutundest eriti rääkida ei saa. Ma ei tea miks. Üldse-üldse-üldse pole jõulutuju. Ma arvan, et see on sellepärast, et ma lootsin, et ma saan jõulude ajal Tallinnasse minna ja igalepool mujale.. aga nüüd ei tule millestki midagi välja :/

Igatahes.. Mis ma jõuludeks saanud olen? Seni põhiliselt kõrvarõngaid ja kosmeetikat. Ausalt.. neljad kõrvarõngad ja hunnik meigiasju. Lisaks sellele sain Scrabble'i, eesti-inglise sõnaraamatu ja mingeid asju veel. Kõige õnnelikum olen ma Scrabble'i üle, ma arvan, aga kuna mul pole seda kellegagi mängida, siis on see värk suht niru :D Issi ütles, et see on liiga keeruline tema jaoks, niiet tema vist ka ei viitsi. Liisi ja Anni ütlesid ka, et see mäng sukib sajaga.. Ma ei teagi..

Miks ma veel kurb olen? Sest mul ei ole ühtegi toredat jõuluvana, kes oleks mu Briti vihjest kinni võtnud ja mulle mõne Briti tehtud ehte kinkinud :'(. Sest ma ei saa ju karkudega jõuludest pilti teha :'(. Sest ma ei saa õue minna ja seda nunnud valget lund nautida :'(. Sest mul pole kellegagi Scrabble'it mängida (seda ma juba ütlesin) :'(. Sest... mul ei tule rohkem põhjuseid meelde.

Aga.. always look on the bright side - mm.. mul ei tule ühtegi bright side'i meelde :/


We wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas and a happy new year!
.

4 comments:

L said...

CHEER UP!
Mul pole ka mitte mingit jõulutunnet.

helen ♥ said...

jaa, mu jõulumeeleolu on ka täiesti kadunud :S
aga.. ikkagi, häid jõule ! :)

helen ♥ said...

ja seda, et mulle hakkab tunduma, et ma kommenteerin su postitusi liiga tihti :S:D

Paula said...

L: tänks
H: Aitähh! Ja Sa kohe päris kindlasti ei teee seda liiga tihti, mõnus on just lugeda Su kommentaare - vähemalt keegi viitsib kirjutada :)