Pages

Wednesday, December 23, 2009

Häid jõule!

Ma üritan nüüd natuke pikema blogi kirjutada, sest neid pole tükk aega olnud ja kui mõni usast tagasi tuleb, siis on kindlasti huvitav pikki blogisid lugeda, KUI aega on :). Igatahes. Kirikus ma täna ei käinud, ka koolis mitte. Miks? Sest ma ärkasin hommikul ülesse ja ma ei saanud enda jalapeale astuda, see oli kohutavalt valus, niiet ma libistasin ennast kapi juurde ja võtsin kargud. Ma juba peaaegu unustasin ära, kuidas nendega käia oli. Igatahes.. nojah. Nüüd ma olen karguline. Aga praegu on juba naatuke parem, niiet loota võib, et homme ma nii lombakas pole.

Tunnistuse sain ikkagi. Ausaltöeldes meeldib mulle meie uus direktor päris palju. Sellepärast, et kõik on kuidagi lahedam, mõnusam.. See fotonäitus, aula, igasugused muud üritused ja korraldused.. kõik on kuidagi väga hea. Ja seekord on see direktori vastuvõtu kutse ka hästi ilus. No igatahes, mulle meeldib :)

Homme on jõululaupäev. Mul on vaja veel mõned kaardid teha ja paar kingitust ja siis on kõik täiesti valmis :). Kuusk näeb nüüd palju lahedam välja, kui sellel kingitused ka all on. Ja see meenutab mulle jälle, et mul pole ühtegi luuletust. Mul on neid suht palju vaja, sest mu luuletuste lugemine ei piirdu alati vaid mu enda kinkidega.. :D

Pilte saab varsti. Kunagi. Kui ma enam karkudega ringi ei tatsa. Ma loodan, et see saab olema varsti. 

Ma mõtlesin, et võiks mingi konkursi või midagi sellist teha. Aga ma pean veel täpsemalt välja mõtlema, mis see olla võiks ja mismoodi seda korraldada, aga kes viitsib blogi lugeda, saab sellest teada ka. Ja sellel võiks mingi popp auhind olla ja üldse võiks see siuke mõnus võistlus olla :).
 

Ideed ja küsimused ja kommentaarid on alati oodatud :)
Häid jõule! :)

No comments: