Pages

Thursday, December 31, 2009

Fotokonkurss

Oeh.. ma kirjutan vahepeal midagi, sest muidu unustavad kõik mu blogi üldse ära :D

Igatahes.. Ma kusagil nädal aega tagasi kirjutasin valmis postituse fotokonkursist, aga ma ei avaldanud seda, see on küll alles, aga ainult draftina. Nüüd ma mõtlen sellest koguaeg rohkem ja rohkem, sest see oleks midagi teistsugust. Nii.. Ainus asi, mille taha see praegu jääb, on auhind. Ja teine asi on teema. Ma mõtlesin, et selleks võiks olla mingi suhteliselt üldine, sest ma suvel otsisin ka fotokonkurssi ja enamus olid mingid umbes "pildista Silja Line'i laeva" jne.. Nii ebaaus, sest Kesk-Eestis elavad inimesed, kellele meeldib fotograafia, ei saa kuidagi ühelegi Silja Line'i laevale väga kergelt ligi. Ja siis ma mõtlesin, et see võiks olla mingi hästi lai mõiste, mis ei valguks nagu väääga laiali, aga oleks suht palju erinevaid võimalusi. Ja auhinnast.. ma mõtlen selle peale veel. :)

Niisiis, kas on keegi.. nagu.. kasvõi üks inimene, kes tahaks sellest fotokonkursist osa võtta. Vanusepiirangut ei ole... puudub täiesti. Niiet emmed-issid-vanaemmed-sõbrad/sõbrannad-tädid-onud-tuttavad-lihtsalt lugejad-kõik ülejäänud on oodatud :D


Palun.. palunpalunpalun :)

13 comments:

johanna said...

mina tahan :)

Liiiissuuuu said...

ma ka

Paula said...

:D:D

L said...

mina ka, oleneb teemast muidugi.

Guitz said...

mina osalen ka kindasti :)

Paula said...

toretore.. keegi veel tunneb huvi?

helen ♥ said...

mina tahaks ka osa võtta.. võinoh, oleneb teemast :D

Jane . said...

minagi ;)

Paula said...

:)

Eneken said...

Kui auhinnaks on teine viltpõrsas (mul üks juba on), siis ma teeks kohe mitu pilti... mitme nime alt... kui üks ei tohi mitut saata :P AGA kes hindab??? zhürii???

Paula said...

žürii jah... koosseis pole veel kindel...

Eneken said...

Aaa... ja muide, teiste pärast pole erilist pointi blogi kirjutada, siis tulevad sellised punnitatud postitused... usu mind :P

Head uut aastat! Kalli, E.

Paula said...

Võtan seda kui vihjet. Head uut aastat sulle ka!