Pages

Tuesday, December 15, 2009

:)

Eilne päev oli täielik häving. Ma olin hommikul päris haige, niiet kooli ei läinud. Muusikakooli otsustasin ikkagi minna, sest sealt puududa on suht halb. Niiet, vedasin ennast kohale. Esimene tund seal pidi olema solfedžo, aga seal sain teada, et võin ära minna, sest eelmine kord tegime me kontrolltööd ja paljud tegid seda järgi ning meil, kes me selle juba ära olime teinud, poleks olnud seal midagi teha. Koju minna ma ei saanud, sest mul pidi olema veel kitarritund ja arvestus. Võtsin endale ühe kakao ja küsisin ühe klassi võtme ja läksin harjutama sinna. Mõne aja pärast pidi algama mu kitarritund, aga õpetajat polnud. Helistasin talle ja tuli välja, et tundi pole. Õpetaja ütles, et ma koju läheks, sest mul oli palavik ja ma oleks pidanud seal kaks tundi niisama istuma ja pealegi olid osad veel haiged, kellel arvestus pidi olema. Läksin koju. Kodus jõin teed ja sõin mandariine. Meil on tõsine mandariiniuputus köögis, aga sellest ei jää varsti enam midagi järele.

Täna hommikul oli mul veel hullem olla. Vaatasin natuke aega telekat ja siis tuli mulle meelde, et Ott on täna Skyplusis. Läksin ruttu ülesse ja panin raadio käima, aga hommikuprogramm oli juba läbi ja raadios polnud ühtegi Kelku ega Kivisaart ega Märksi. Nojah.. Hakkasin seda hommikuprogrammi salvestust läbi kuulama ja ei leidnudki Otti. Mingi kolmandal korral vist leidsin, et Ott oli hiljaks jäänud ja intervjuu tehakse uuesti. Nojah, hea seegi :)

Peale seda hakkasin ma jõulukaarte tegema. Midagi tegin isegi valmis, aga suurem osa jäi tegemata, sest mul lihtsalt ei olnud tuju. Kõigepealt otsisin ma mingi 10 minutit neid sätendavaid liime.. Ja need olid ikka seal, mis ma alguses mõtlesin "hmm.. seal neid niikuinii ei ole". Pilte ei saa, muidu pole eriti huvitav neid jõuludeks saada.

Enne jõulukaartide tegemist tegin ma kodused tööd ära. Me oleme JUST PRAEGU eesti keeles kõige lahedama osa juures, just siis kui ma haige olen. Me teeme just praegu geograafias lahedaid asju, just praegu, kui ma haige olen. Matas on praegu võrrandid. Selle pärast ma kurb ei ole. Ma sain isegi aru sellest, kui ma õpikust VÄGA rahulikult ja mitu korda lugesin. Ma loodan, et ma varsti terveks saan.. kunagi... enne jõulupidu..

Oskar saatis mulle just mingi funmakeri. Kunagi olid need nii... kuulsad? Mingid erinevad olid. No igatahes, mul polnud neid enam meeleski. Kunagi ma tõesti plõksisin neid terve igaviku. Nüüd ma oskan selle task manageriga kinni panna. :D Aga ma plõksisin ikka lõpuni :D.

Ähvardus: Kui keegi mulle kommentaare ei kirjuta, siis ma ei kirjuta enam.
Ähvardus 2: Homme üritan jälle kirjutada :D
Järeldus: Vahet pole, kas te kommenteerite või ei, ma kirjutan ikka.
Märkus: Aga mulle meeldiks siiski, kui te mulle kommentaare kirjutaks.. palun..

6 comments:

Ossu said...

Nagu kästud :D

Paula said...

Tubli, Ossu :D

Kaisa . said...

tere, sul on lahe blogi : D päriselt ka.

Paula said...

heh.. aitäh :)

johanna said...

sa ju tead et mina loen neid ----aga ei kommenteeri .
aga ikkagi on neid väga tore lugeda :)

Paula said...

:D ikkajaa.. eriti tore on kirjutada, kui keegi ikka kommenteerib ka :)