Pages

Thursday, December 3, 2009

:)

Täna oli nii lahe päev. Ma isegi ei tea, miks see teistsugune oli, aga igatahes oli lahe. Näiteks sain ma aru, kuidas mata käib. Tänu Marielile, Fretale, Annikale ja kõigile teistele, kes viitsisid seletada :) Peale selle joonistasime me kunstis mingit lindu.. see polnud iseenesest väga lahe, aga vähemalt polnud väga igav ka. Ma tahaks jubedalt kunstis mindagi värvilist teha, sest praegu teeme me suhteliselt enamus asju ainult mustvalgelt..
Peale selle hakkasin ma mõtlema, kui jubedalt ma tegelikult tahaks kunstikoolis käia. Aga kõike lihtsalt ei jõua. Kevadel tahaks fotoringi minna. Aga see oleneb hästihästi paljudest asjadest :)

Eile käis Mariel külas. Avastasime fotokat ja leidsime ülesse isegi taimeri!! Säriaega proovisime ja mingeid asju veel. Saksakeelne manual tegi asja VÄGA palju raskemaks, aga noh, polnud hullu. Lõbus oli ikkagi. :)
Aaagh.. ma tean kahte inimest, kes oleks jube õnnelikud, kui keegi mulle jõuludeks mõne sellise kingiks.. (Eriti näiteks sellise marjakoogiga sõrmuse.. Eriti selle mis number üheksa all on.)
Muidugi mina :) ja Britt ise ka :) Jah, see oli vihje :D:D

No comments: