Pages

Friday, December 11, 2009

Ajalooliselt masendav päev.

Ma pole niii ammu blogi kirjutanud, et ma olen vist blogijate arvestuses suht viimasel kohal. Tegelt pole mul praegugi midagi väga ägedat rääkida.
Koolis oli jubejubejube. Kõigepealt oli lastekoor, kuhu, nagu välja tuli, ei pidand üldse minema ja oleks saanud patja nautida rahulikult. Peale seda oli inglise keel, mis oli suht okei. Siis oli looduseõpetus, mis oli seni kõige normaalsem loodusõpetuse tund, sest õpetaja tõesti seletas meile midagi, mis oli lahe. Kui kõik füüsika tunnid sellised on, siis ma isegi ootan neid juba. Aga looduse tund oli vist ka ainus hea asi tänase jooksul... vähemalt üks väga väheseid. Me pidime mingile viktoriinile minema, aga kuna me jäime hiljaks, saime disklahvi (klassijuhataja lootis veel, et me saadaks talle sõnumi, kui hästi läheb). Siis tuli käsitöö, kus ma pidin TERVE REA lahti harutama, mida ma eile 2 tundi tegin... see oli viimane rida ja see on mingi hullult tihe. No ja kuna ma tegin mustri järgi, siis tuli välja, et mustri peal on liiga palju neid mingeid sambaid või midagi. Ja ma pidin kõik lahti harutama. Nüüd ma vihkan käsitööd. Ma ei tea, kas jäädavalt, aga praegu päris jubedalt. Mitte ühtegi kinnast, sokki, boolerot*, kampsunit, salli, mütsi, seelikut, põlle, patja.. või veel hullem - linikut. M I T T E Ü H T E G I. Aga see läheb üle võib-olla. No jah.. ja sellega mu masendav päev ei lõppenud. Me läksime Marisega muusikaõpetaja juurde, et sellest olümpiaadist rääkida. No ja.. mul läks tuju niii ära... mul pole praegu vähimatki tahtmist sinna olümpiaadile minna. Õnneks on mul veel natuke aega.. kaks kuud või nii. Kõik muu oli selline tavaline... Aga kuna mitte midagi head ei juhtunud eriti, siis tundub ikkagi nõme päev. See oli eriti äge postitus, ma tean.

*boolero - mul tuli sellega seoses meelde, et käsitöönäitusel kirjutati kõigile boolerotele juurde poolero, kuna keegi tark oli netist vaadanud, et nii on. Ma ei leidnud ühtegi sõnastikku, mis räägiks sama juttu. Kuna mul oli keeleveeb juba enne lahti, sest ma ei osanud mingit sõna kirjutada :D siis ma vaatasin järgi ja:

boolero <8> naiste lühike lahtine pihikvest; hispaania rahvatants. ▪ Boolero+jakk

ja sõna "poolero": Päring ei andnud tulemusi

Nojah.. google andis sõnale "poolero" 5880 ligikaudu vastet ja sõnale "boolero" ligikaudu 16000 tulemust.
Mitte et see enam väga tähtis oleks, kuna näitus on läbi, aga lihtsalt.

Ja nüüd ma söön mandariine, et tuju paremaks läheks. Ja loen blogisid. Ja joon teed. Ja mängin kitarri. Ja panen kõik linikud äärepitsidega kappi ootama, kuna linikuvihkamine üle läheb. Ja sinna linikute kõrvale läheb mõneks ajaks ka mu laulik ja list kontserditega, mida võiks külastada, et essee kirjutada.

Ja Mannu on nii tore, kuna ta ütles, et ma oskan ikkagi hästi laulda. Missiis, et ma sellest ise absoluutselt aru ei saa :)

2 comments:

johanna said...

kuigi sa kirjutasin selle blogi juba reedel, mõtlesin et ma kirjutan ikkagi kommentaari sestt, mina lugesin seda alles praegu :)
ma ütlen sulle et kindaid, salle, sokke, mütse, jms on palju lõbusam teha kui äärapitsi niiet selle mõtetu äärapitsi ja kässaõpsipärast ära lõpeta käsitööd :D mulle täitsa meeldivad need sinutehtud asjad ;)

Paula said...

aaw.. tähh