Pages

Wednesday, November 18, 2009

Õhtu aritmeetilise keskmise ja absoluutväärtusega.

Eile sain teada, et lisaks geograafiaolümpiaadile, mis tundub kuidagi jube raske, muusikaolümpiaadile, mis on tõeliselt raske, aga millega ma viimasel ajal suht palju tegelenud olen, ajalooolümpiaadile, mis tundub ebaloogiline, sest ma ei jaga seda ajaloo värki (kuigi mul on ajalugu viis), sain ma teada, et ma pean minema matemaatikaolümpiaadile. Tegelikult küll Nuputale, mis on nagu konksudega matemaatika (aga ikkagi matemaatika). Nojah, anti leht, mis oli mõlemalt poolt tihedalt ülesandeid täis trükitud ja tundus eriti vastikult raske.
Tegelt on matemaatika lahe.. peaaegu. See on siis lahe, kui saab osamäära ülesandeid teha (või üldse protsentidega asju) ja siis, kui saab Marisega koos istuda (vihje mõnele, kes kodus haige on ja tänu kellele Maris see nädal uue pinginaabri sai). Igatahes, tegin sellelt lehelt ära mis oskasin ja võtsin selle kooli kaasa.
Mõne tunni pärast selgus, et Nuputa on homme ja et meid vabastatakse tänu sellele ka tundidest. Peale tunde käisin veel koos Marise ja teistega seda asja harjutamas. Ja tänane õhtu möödub uute ja keerulisemate mata ülesannetega, mis võtavad vaikselt silme ees kirjuks ja osamäärad, intessimäärad, pindalaühikud ja kõik muud taolised asjad tatsavad peas ringi nagu tatsikud :D

Edu mulle homme :D

6 comments:

Kuradile käigu kõik, sest elu mõte on anarhia. Guitz said...

heh, saatusekaaslane. ma lähen ka geograafiaolümpiaadile. ja ma ei jaga seda :D

Paula said...

:D teeme klubi :D

johanna said...

lihtsalt jätka samas vaimus :Dma ei oska midagimuud öelda :D

Paula said...

:D:D

Eneken said...

Niih... ja kuidas siis läks??? :P

Paula said...

eelviimased -.-