Pages

Monday, November 16, 2009

kõigest

Kool
Koolis on viimasel ajal enam-vähem rahulik olnud. See tähendab seda, et kõik on enam-vähem normaalne. See tähendab seda näiteks, et täna oli meil KOLM tööd. Eesti keele KT, ajaloo TK ja geograafia TK. Kohutav. Ausalt ka.. K-O-H-U-T-A-V. Homme on loodusõpetuse kontrolltöö. Aatomid, iooni ja reaktsioonivõrrand. Aatomi elan üle. Ioonid ka. Aga see reaktsioonivõrrand???? See on nii.. keeruliselt mõttetu.. või mõttetult keeruline, ma ei teagi. Ühesõnaga, lootke, et ma mõistan midagigi sealt tööst.
Täna loosisime uuesti jõulupakid. Nojah.. kõik kordus. Igaüks krabas lipiku ja siis kogunes klassi kaks rühme - poisid ja tüdrukud, kes omavahel kädistasid, kes mille sai. Üsnagi.. igav :D Aganoh.. Ma tean kes mulle teeb, vähemalt hetkeseisuga, aga meie klassi puhul võib see jõuludeni veel seitse korda muutuda.


Blogi
Siit tuleb jutt, miks ma blogi pole kirjutanud viimasel ajal.
SEST mul pole olnud midagi väga erilist mida kirjutada. Tegelikult pole praegugi, aga nii harjumatu on mitte kirjutada, niiet ma lihtsalt PEAN kirjutama :) Ja aega pole ka eriti olnud. Kool, muusikakool, kool, muusikakool jne jne.
Boolero
Vahepeal hakkasin ma endale kampsunit kuduma. Tegelikult on see lühikeste varrukatega lühike kampsun aka. boolero. Ainult et mul sai lõng otsa, kui ma olin varrukad lõpetanud (ma tegin varrukad esimesena + ilma igasuguse kavandita).
Pilti saab ka ehk kunagi :D

Candycraft
Valdav enamus on vist juba unustanud, et mul on teine blogi ka. Siin. Ja viimasel ajal on sinna isegi paar postitust tekkinud.
Ma pole varem ühtegi blogi auhinda saanud, aga Kristina märkis mu enda blogis ära, niiet minge tsekkige järele.


Muusikakool
Muusikakoolis teeme endiselt diktaate. Kõik on kontrolli all.Raamatud
PALUN, soovitage mulle midagi, mida ma õhtuti lugeda saaks, sest muidu pean ma ise kirjutama hakkama :D Aitäh :D


Eesti otsib superstaari
Eilses saates langes Anne välja. Niieitohiteha. Jaanus ei oska peaaegu üldse laulda ja ta on ikka sees :D Aga okei. Tähtis on, et Ott võidaks, sest ta a) laulab hästi, b) näeb niisama lahe välja ja c) ükski poiss pole veel võitnud. Birgit ei tohi võita, sest siis oleks meil kaks superstaari-birgit ja see oleks üsna katastroofiline :D Võinoh.. Tal endal oleks ka vastik olla superstaari-birgit-2 :)Blogi2
Vahepeal on mu vaadatavuse arv jõudnud PEAAEGU viie tuhandeni, niiet klikkige ja andke teada, kui te olete 5000.

10 comments:

L said...

Superstaari-Birgit-2 :D:D

johanna said...

ma ei ei kirjutanud - SORRRRRI !!
sedaet, ott võiks tõesti võita, see oleks tore ;)
Muideks, sa võiksid lugeda harry potterit :D muidu pead terve kolmanda veerandi sellele pühendama aga muidu head raamatud on: "tundeline teekond" , "Pommuudis" , "katriin"
ja igast noorte raamatud ;)

Paula said...

Joss: Aitäh raamatute eest.
Ja ott võik võita küll jh.

Liisu: Seee kõlab nii teise-brigitlikult.

johanna said...

MA OLIN SINU BLOGI 5000 VAATAJA :)
niiarmas mis ? :D

Paula said...

niiäge.. ma ei mäletagi enam, kes eelmised olid. mariel oli vist üks, ossu on olnud, ise olen olnud ja niid sina ka. keegi peab veel olema :D:D

Eneken said...

mina pole ka´sada aastat midagi kirjutanud... nii et vist on blogilaiskloom kallal... aga selle eest ma nüüd loen korralikult :)

Paula said...

Kui sa tihti loed, siis see on peaaegu sama hea, kui kirjutada. Aga ikkagi sa võiks kirjutada :P

Grey Silk said...

Loe "Pii elu".
Aime

Grey Silk said...

http://www.sirp.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=6044:pii-elu&catid=7:kirjandus&Itemid=9&issue=3094

ja

http://www.apollo.ee/product.php/0729764

Paula said...

Oi, aitäh, Aime!