Pages

Saturday, November 7, 2009

kindad

Täna käisin Loomemajanduskeskuses poolkindaid tegemas. Alguses tundus, et see on täielik häving, sest meid oli ainult kolm tükki ja kõigi vanusevahe oli umbes 15 aastat, aga tegelikult polnud asi üldse nii hull. See moekunstnik, kes meid juhendas - Maarika Kilusk - oli ülitore ja asjalik. Asi nägi välja nii, et olid toorikud, ehk siis valmis kootud "kätised" ehk poolkindad ja lauatäis pitse-pärleid-riidetükke-paelu-nööpe ja kõike muud. Valisime endale toorikud kõigepealt. Ma võtsin ühed valged, villased ja hästinunnud. Siis näidati pilte, mis olid kõik hästi lahedad ja siis hakkasime tegema. Aega oli kaks tundi ja lõppkokkuvõttes oleks võinud seda natuke rohkem olla. Igatahes... neid tegemisviise oli nii palju, et ma ei suutnud otsustada. Lõpuks ma midagi ikkagi tegin. Mulle meeldisid teiste kindad jubedalt.. neil oli nii läbimõeldud see kõik.. ma niisama käkerdasin seal. Aga lõpptulemus on ikkagi talutav. Kuigi see pole veel lõpptulemus, sest ma kavatsen selle roseti sealt ära võtta ja väiksema vastu vahetada ja läbi nende aasakeste tuleb veel pael punuda. Seal polnud lillat paela, mis mu mantliga kokku sobiks, niiet ma lähen ostan ise paela.


 


Issi pani täna mu kuu tegija diplomid ülesse. Enne seda käisime ühele raami ka ostmas Eedenis. Seal avastasime, et enamvähem ühtegi poodi polnudki seal enam. Õnneks oli sinna fotopood tekkinud. Tulemus:
Ja hommikul mängisime jälle seda ussimängu. Issi võitis. Ta on üldse väga proo selles..

4 comments:

lissu said...

nagu ma lubasin.
igatahes sul on ikka päris palju neid kuu tegija diplomeid.
ja nunnud kindad / kätised tulid.

Paula said...

kuuleonjaa..

aitäh

johanna said...

khm, tegelikult on nii et nende diplomite pealt peaks olema Paula ja Johanna Adamson :D mul uus perekonnanimi :D

ilusad kätised muidu ;)

Paula said...

Asoo :D

aitäh