Pages

Sunday, November 29, 2009

Jutupostitus

Kuna eelmine postitus oli rohkem piltide ja crafti postitus, siis ma kirjutan ühe veel :) Ma ei jõua homseni oodata :P

Kambjas mängisime Aliast. Aliast on mitmekesi hästi äge mängida, aga kahekesi on ka päris lahe. Igatahes.. Ma pidin arvama, mis on siis, kui midagi jalas pole. Ma ütlesin jalutu. Ja siis ma seletasin sõna surmkindel, mille peale emme pakkus kindel surm :). Igatahes, lahe oli. Kaarte mängisime ka. Tuhandet, millest ma ÜLDSE aru ei saanud. Ausalt.. Siis mängisime seda ägedat mängu - džentelmeni, kus ma jäin koguaeg kuhugi keskele vist. See on üks neist mängudest, mida mängides on suht suva, kas võidad või ei, lihtsalt on lahe. Imagot mängisime ka natuke, aga hästi vähe. Imagot on suurema seltskonnaga lahedam mängida, aga tol hetkel meid polnud eriti palju.
No igatahes, väga lahe oli.
Praegu mängin emmega scrabble'it, mis on täiesti sõltuvusttekitav. Ma olen seda mänginud hetkeseisuga 39 korda... Tahaks seda eestikeelset lauamängu varianti tegelt, aga netis on ka suht lahe mängida.
Täna on superstaarid. Ma tõsiselt tahaks, et Ott võidaks. Tal on orkutis mingi hullem fännklubi, niiet ma loodan, et nad kõik hääletavad. Mina ei hääleta. Masu. Ma kogun :) Purki..
Vahepeal üritasin siin tuba vähe jõululisemaks teha. Ei saa öelda, et õnnestus :D Vähemalt mitte veel.

Veel suutsin vahepeal kaks Scrabble'it kaotada ja lähen nüüd midagi kasulikumat tegema :)

No comments: