Pages

Wednesday, November 25, 2009

Eile-täna postitus

Eile - Käisin inglise keele luuletuse lugemise võistlusel. Nüüd on mul lisaks kuu tegija diplomitele üks Certificate of Appreciation. Esimese koha sain.. Kui ma ära lugesin, siis ma mõtlesin, et damn, ma lugesin ikka liiga kiiresti -.- Peale seda olid mingid tunnid veel, aga midagi erilist vist ei toimunud, vähemalt ei mäleta. Õhtul käisime Marieliga pildistamas. Mõnus oli, aga ruttu läks pimedaks nii et väga kaua ei saand olla. Lõpupildid ongi sellised tumedad ja udused natuke :D Allpool on midagi olemas ka :)

Täna - Matemaatikas - tunnis, kust ma eile tänu luulekonkursile puudusin - tehti tunnikontroll.. Kristi viis mind asjaga kiiresti kurssi, aga ma sain ikkagi nelja. Niiet tubliolemisel on omad head ja halvad küljed..
Inglise keele tunnis räägiti, mis tuleb teha, kui meile ka pommi- või relvaähvardus tehakse. Bioloogias oli kontrolltöö.. Enam-vähem kõike oskasin..


Kiiiiisu
 
 

 
 

"Kivike on näha, kivike on näha!" Niisiis.. pööran tähelepanu Marieli ripsmekivikesele.

 
Mingihetk ronisid kõik kohale sinna :) Niisama istus seal põõsas
 
Ma kiusasin teda, sest ma tahtsin temast pilti teha.. See oli hetk enne seda kui ta järgmise auto katusele ronis :)

2 comments:

L said...

Ma sain selle töö kolme üldse. Enda arust oli kõik täiesti õigesti, aga noh. T. oli super õnnelik nüüd kindlasti.

Paula said...

Nojaa.. aga meid polnud ka ju, niiet mis seal ikka..