Pages

Friday, November 27, 2009

Ametlikult juhe-koos päev.

Hommik algas sellega, et ma ei saanud aru mis kell on. Nagu ausalt.. Lõpuks ma taipasin, et see on nagu tavaliselt, kui ma tõusen - 6.40. Peale seda ei suutnud ma otsustada, kas minna lastekoori või mitte. Siis ma hakkasin mingeid plusse ja miinuseid kokku arvutama ja lõpuks ma ei saanud enam üldse mitte midagi aru - otsustasin minna :D Loodusõpetuses õppisime tekstülesandeid lahendama. Seal oli mul lõpuks juhe nii koos, et kõik sumises lausa.. Ausalt.. t-d ja v-d s-id ja valemid ja kõik muu... Peale seda tuli käsitöö, kus mul kõige selle silmuste arvu ja kirjakorra peale jooksis juhe jälle kokku. Peale kooli tulin koju. Lubasin hommikul issile pinda käia, et tal oleks meeles töö juurest aku tuua.. seda tegingi natuke. Peale seda läksin linna, tagasi tulin bussiga. Kui ma bussiaegu vaatasin, siis jooksis jälle juhe kokku. Buss pidi juba 11 minutit tagasi ära läinud olema, aga siis tuli see ikkagi (?!). Nojah.. ja kodus olles sain aru, et mõnel on veel juhe eriti koos, niiet õnneks pole ma ainus.

Hetkel tegelen kunsti tööga, mida tunnis alustasime. Ehk siis suur kala, mis tuleb mustritega ära täita. Praegu on veel poolik, ma ei suuda enam mustreid välja mõelda... Osa ideid sain Mika plaadi pealt. Ma mõtlesingi kala nimeks Mika panna, aga me ei pane kunagi töödele pealkirju, niietjamh..

Ma pole ammu kirjutanud..

Pühapäeval on esimene advent :D

2 comments:

helen ♥ said...

me tegime ka eelmine aasta seda kala, lalala. :D
suht huvitav, et sul on iga päev mingi.. päev. :D nohjah, saad ju aru, mida ma mõtlen ;d

Paula said...

ja, sain aru.. aitähh :)