Pages

Sunday, October 25, 2009

Vaheaeg

Vaheaega on olnud kõigest.. 1,5 päeva, aga selle ajaga on see suutnud täiesti ootamatul moel natuke mõnusamaks muutuda. Vähemalt plaanid. Kui kõrvale jätta faktid.. üsna tõsised faktid, et fotokal on akud tühjad, et ilm on kohutav, et mul pole blogis üldse uusi kommentaare, et vaatamata kellakeeramisest tulenenud ühele lisatunnile ärkasin ma kell kaheksa (?!) ja et internetist on suhteliselt võimatu normaalseid luuletusi leida, siis on plaanid head. Kui plaanid täide lähevad, siis saab palju huvitavaid blogisid. :)

Praegu olen ma kasutanud oma vaheaga ainult nii palju, et tegin inglise keele kodused tööd peaaegu ära. St tõlkisin Viljandi paadimehe (ärge küsige.. kodune töö lihtsalt :D) inglise keelde ja otsisin luuletust, mida ma ei leidnud. Baskerville lugesin ka natuke... Peale selle koristasin toa ära. Tublimeeter tõuseb. Lisaks sellele käisin linnas. Sain lõpuks ometi saapad endale.

Ma tean suhteliselt täpselt, mida ma jõuludeks tahan. Aga kui tuleb see aeg, kus kõik küsima hakkavad, ei oska ma jälle vastata. Kohutav.

3 comments:

lissu said...

ma nagu kaua vaatasin su blogi ja ei märganud et uus postitus on, sarnased pealkirjad :d. igatahes, ma küsin kohe ära. mis sa jõuludeks tahad ?

johanna said...
This comment has been removed by the author.
Paula said...

ma ei tea :D:D