Pages

Monday, October 26, 2009

pikk ja igav

Ma kirjutan jällle blogi. Ma kirjutaks koguaeg blogi, kui oleks millestki kirjutada. Niiet sorri, sorri, sorri kõigile, kes mu blogi ei viitsi lugeda enam :D

Aga ma kirjutan ikkagi. Isegi kui mingi aja pärast on mu blogi inimtühi. Vähemalt saab kirjutada... Eile vaatasin superstaari. Finaali saated on üks parimaid asju selle saate juures. Superstaariga ongi nii, et ma vaatan eelvoore ja finaale. See vahepealne osa on selline.. kahtlane :D Seda ma ei viitsi eriti vaadata. Aga jah.. Eilne finaal oli hea. Ma kirjutan kõigist natuke, siis te saate aru, kes meeldib ja kes mitte. Kuna youtube inimesed magavad kaua, siis eilseid esinemise seal veel üleval pole... tuleb mälu järgi rääkida. Loonimed on tv3 lehel õnneks üleval, niiet päris hull asi ei ole.

Marten - Ei meeldi :D Aga ta vähemalt üritas oma "Are You Pig?" särki reklaamida igal võimalusel :D Ahjaa.. see mikrofoni asi, mida ta seal laval tegi, oli suhtäge :D
Getter - Getter on nunnu. Selline.. nunnu. Ja ükskõik kui palju ta mulle ka ei meeldiks, siis laulmises jääb ta natuke alla seal minu arvates. Aganoh.. nunnusus loeb ju ka natuke :D
Birgit - (oli ta kolmas?) Kuigi ta mulle eriti ei meeldi. Ma mõtlen.. ta hääl mulle eriti ei meeldi, siis on tal ikkagi eriline hääl ja noh.. ta laulis jälle eile hästi.. Aga ta ikkagi ei meeldi mulle väga. Tal on niigi suur fännklubi ma usun. Onu kuulub ka sinna ;)
Andrei - See laul kummitas tükk aega. Ikka päris tükk aega. No ja ta laulab suht hästi. Võib "meeldib" tulba alla rühmitada..
Ott - Kõige paremini laulab sealt. Minu arvates :D Nojah.. mul pole muud midagi öelda.. Tegelt mul on temast natuke kahju, sest kohtunikel pole ka tema kohta tavaliselt midagi öelda.
Kene - Kene ei meeldi mulle üldse. Ta on nii omamoodi.. Paljudele kindlasti meeldib, aga minu jaoks on ta natuke liiga teistmoodi.
Jaanus - Ma arvan juba mitmendat saadet, et ta langeb välja. Ma ei oska midagi öelda ta kohta :D Ausalt.. Ta ei jää üldse meelde...
Anne - Mulle meeldis esimest korda eile tema esitus hullult. Täiesti kindel olin, et ta saab edasi.. Uskumatu, et ta välja läks. nii kahju. Ausaltöeldes kui ma oleks pidanud valima, oleks ma Jaanuse saatnud. Ja kui ma oleks pidanud, tõesti väga pidanud otsustama Getteri ja Anne vahel, siis ma oleks enne ikkagi Anne sisse jätnud. Mhh..
Eliisa - (äkki ta on ühe i-ga, ma ei tea..) Täitsa okei. Mulle ei istu ta hääl. Ja ta tants oli ka eile selline..njh.. Laul oli hea.. Lühike ainult.
Anis - Ta pole mulle seni üldse meeldinud, aga nojah. Ta saab niikuinii suht kaugele, sest kõik hääletavad tema poolt :D

Nojah.. minu arvamused ainult.. 

Peale selle unustasin ma eile mainida, et mu kindad on valmis. Ilma pöialdeta küll endiselt, aga jah :D Viking täna otsustas need omandada. Siin on tulemus:
Ja praegu teen kirju koera komme. Jälle... Neist lubasin juba eelmine kord pilti. Seekord igaksjuhuks ei luba, siis äkki õnnestub pilt siia saada :D

Ja rääkides blogist natuke, siis põhimõtteliselt saab mu blogi päevas kuskil sada klikki. Google Analytics eraldab sellest ainult eri külalised. Mis tägendab, et seal näitab mul iga päev kuskil 30 - 40 külastajat. Eile oli üks neist vähestest päevadest, kui neid oli 50.
Ja üldse. Kohe varsti on 4000 vaatamist täis. Öelge, kui 4000. oled. Kui nii edasi läheb, saame varsti 10 000. vaataja selgitada :D:D

EDIT: Ma ise olin 4000. Tänu Ossule, kellel oli igav ja kes tegi refreshe täiega :D 


3 comments:

helen ♥ said...

oti jätsid välja, muide. :D

Paula said...

oih :D:D tänud :)

Paula said...

nüüd on korras :D:D