Pages

Thursday, October 8, 2009

Autumn is a second spring when every leaf is a flower.


Ma kirjutasin pika jutu valmis, aga kustutasin ära selle, sest liiga kirju tuli. Ma ei oska üldse kirjutada, kui ma pole mõnda aega kirjutanud. Aga ma üritan uuesti.

Esmaspäeval oli Anni sünnipäev :) Vähemalt ametlikult.

Teisipäeval ei toimunud mitte midagi märkimisväärset. Meil oli esimest korda klassijuhataja tund. Võinoh.. jah.. mis ma ikka räägin..

Kolmapäeval, ehk siis eile, käisin ma oma uue mantliga teist korda koolis. Nunnu on. Hästi nunnu. Ma oleks sellest varem kirjutanud, aga mantlipostitus oleks vist natuke.. igav olnud. Pilti näeb siit, natuke :D aga see pole päris selline. Ja mul on lilla :)

Täna käisin ma Fotoluksis oma akude järel. Fotoluksis on kõige toredamad müüjad, keda ma eales näinud olen. Täiesti ausalt. Vähemalt Eestis. Neil endal polnud seda laadijat, aga nad teadsid kedagi, kellel on ja nüüd on akud jälle täis. Pärispäris täis :)

Tegelikult ma tahaks koguaeg pildistada, aga ma ei saa.. sest.. hommikul ma lähen kooli. (enne seda on liiga hämar...) Peale kooli ma ei jõua kuhugi, sest ma pean õppima ja enamasti on mul muusikakool ja värgid ka. Peale seda kõike on liiga pime. -.- Mismõttes. Niiet ainus võimalus on reede õhtu ja nädalavahetus. Oeh... Aga igal esmaspäeval on mul tunne, et reedeks on kõik lehed läinud juba.
Kui ma täna muusikakooli läksin, siis ma oleks olnud nõus kõik lehed üles korjama ja ära raamima. Juhul, kui nad poleks märjad olnud. Nii ilusad lihtsalt.

Jälle tuli vist liiga segane jutt.. oeh..

Vahepeal lugesin ma sendid üle. Purgisendid. Niiet.. kes tahab, võib ise ka üle lugeda:

Okeiokei. Tegelikult, kui lugeda ei viitsi või kontrollida tahate, siis neid oli kuskil 475 krooni eesti rahas. Välismaa omi oli kuskil 100 krooni kanti. Justnimelt OLI. Sest täna tõi issi ka oma hunniku sente. Seal on umbes samapalju, või natuke vähem, kui neid enne oli.

Peale selle - see valimiste värk tüütab suhteliselt ära juba. Kuigi eile ma sain pastaka. Margus Tsahkna nimega küll, aga.. ikkagi :D Täna saime muusikakoolist kirjad, mille pidi vanematele andma. Seal oli ka kellegi õpetaja valimisnumber ja nimi. Ja need reklaamid...  Ma mäletan, kui me usas olime, siis seal olid ka parasjagu valimised. Iga posti otsas rippus kellegi pilt. Suuremalt või väiksemalt :D Telekat me seal õnneks või kahjuks ei vaadanud.Superstaari-ekstra.

Ma kirjutan ruttu lõpuni, sest varsti algab Eesti Otsib Superstaari. Minu lemmikud on igatahes Getter Jaani ja Anne Arrak :) Mõlemad laulavad hästi ja näevad jubenunnud välja :)
Te võite ome lemmikutest ka kirjutada.

Sünnipäeva-eri

Palju-palju õnne Helenile, kellel on täna sünnipäev. Ma põhimõtteliselt ei tea teda, aga ma loen ta blogi. Päris tihti. Niiet :)

Vikingi-eri

Khmn.. Viking ronib mu peeglilaua peale koguaeg. Hetkel lõppes see nii, et ta ajas maha kõik mu niiumbes 40 käevõru (need.. peenikesed :D), mida ma elueest kokku olen korjanud, et mingipäev neid korraga kanda. Seni pole ma suutnud neid millegagi kokku sobitada :/ Tagasi Vikingi juurde tulles - peale seda, kui ta suure ehmatuse peale laua peal maha kobis, hakkas ta nendega mängima. Totu. Ma kujutan ette et pooled mu käevõrud magavad nüüd voodi all talveund.

Ma lähen päästan need viimased :D

4 comments:

helen ♥ said...

oeehh, superarmas sinust :)
kolm on kohtu seadus - niiet kolmandat korda aitäh :)

Paula said...

:D:D jap

johanna said...

wii, mul superstaaris samad lemmikud :)nüüd on meil juba piisavalt ühist xoxo !

Paula said...

:) jaa.. las ma mõtlen.. pastakad, superstaarid, kampsunid, nimed... miskit veel :D:D ?