Pages

Thursday, October 29, 2009

Käisin teatris

Eile käisin teatris "Meenutades Michael Jacksonit" vaatamas. Hästi hästi hästi lahe oli. Tegelt ma ei oskagi sellest väga midagi kirjutada. Aga ma üritan.
Laulsid näiteks Jana Kask, kes laulis superhästi. Siis.. Uku Suviste ja Kristjan Kasearu, keda ma poole etenduseni absoluutselt ära ei tundnud. Dave Benton ja James Werts, mõlemaid nägin peale etendust, oleks pidanud autogrammi küsima vist :P See tuletab mulle meelde, et mu autogrammipäevik on täiesti unarusse jäetud viimasel ajal. Iris Vesik oli ka. Ta laulis muidu hästi, ainult et "Thrilleri" ajal panid Semiiri tantsijad talle mingi maski pähe ja läbi selle maski ei kõlanud hääl mikrofoni.. aga muidu laulis hästi :P Ja siis oli Lauri Pihlap koos Soul Militiaga. Semiiri tantsijad olid ka, nagu ma juba ütlesin. Tantsisid superhästi. Aa.. Raimondo laulis ka. Muidu laulis tausta, aga ühe laulu laulis üksi ka. No ühesõnaga.. HÄSTI lahe oli.
Hommikul ma mõtlesin, kas minna kinno või teatrisse. Samas teatris oli ainult üks etendus ja kinos on see kaks nädalat. Tegelikult ma lugesin just netist, et see film oli suhteliselt igav olnud. Kuigi need on suhteliselt erinevad. Kino rääkis ju sellest "This is it" tuurist täpsemalt. Teater oli lihtsalt kuulsatest lauludest.
Peale teatrit nägin Kerttut, kes oli nunnu nagu alati. Ma loodan, et talle meeldis ka :P

No comments: