Pages

Tuesday, October 20, 2009

Inetu Tõde


Käisin täna Eneliga kinos "Inetut tõde" vaatamas. Kõik algas sellest, et ma tegin boonuskaardi endale. See küll tundub väga mõttetu, arvestades, et ma käin kinos keskmiselt kord 3 kuu jooksul, aga vähemalt on mul see olemas.
Film meeldis mulle väga. Nagu ikka.. väga väga. Ma arvan, et see on kohe kindlasti üks parimaid filme, mida ma kinos vaatamas olen käinud. Eneliga oli üldse väga lõbus :D Ülihead soundtrackid olid seal, mulle vähemalt meeldisid tõsiselt. Allpool on osad kirjas ka. Igatahes.. film ise... Kuna tegemist oli komöödiaga, siis see oli suht naljakas, aga samas suht armas ka. Et teada, kui hea see oli, peate vaatama minema.
Viimati käisin ma kinos "Jääaeg 3" vaatamas. Enne seda Bondi. Jääaeg oli jääaeg.. heas mõttes. Ja Bondist ma ei mäleta midagi eriti... Päris kindlasti tahaks tihemini kinos käia. Niiet.. Jacksonit tahaks vaatama minna, sest selle trailer tundus suht lahe.. isegi. Ma pole teda kunagi kuulanud. Ühtegi lugu ei tea isegi :$, aga trailer tundus ikkagi hea. Mariel polnud sellest väga huvitatud, aga kui keegi minuga Jacksonit vaatama tahab minna, siis andke märku. Ja "Ajaränduri naist" läheme Marieliga vaatama. Romatiline draama, trailer tundus hästi hea. "Noorkuu" tuleb ka.. aga ma vist ei kuulu selle nii suurte fännide hulka, et ma filmi tahaks näha. Niikuinii saab terve filmi selgeks koolis käies, sest kõik käivad seda vaatamas :P

Koolis ei toimunud täna mitte midagi erilist :(. Õnneks on varsti vaheaeg *happy dance* .. kuigi see kestab ainult nädal aega.
Ülehomme lähen sinna interneti võistlusele.


Väga tähtis informatsioon:
Ma olen eilse ja tänase päeva jooksul kuulanud lugu I'm Yours (Jason Mraz) 52 korda. Ärge parem küsige...
Ja see lugu meeldib mulle ikka veel... Ärge seda ka küsige, ma ei oska isegi vastata. :D

Kirjutage blogisid.. palun. Aitäh :D


The Ugly Truth Sountracks
Pocketful of Sunshine - Natasha Bedingfield
Chainsaw - Daniel Merriweather
Everybody Got Their Something - Nikki Costa

5 comments:

lissu said...

We wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas, we wish you a merry christmas and a happy new year ;d. Inetu tõde on heaa ja :D, aga sama ei saa öelda ekraani kohta. pmst kvaliteet võrreldes cinamoniga on ikka juba, nii udune ja üldse ..

lissu said...

aga mina tahan minna mingit dokumentaali vaatama. vogue tegemisest oli vist, aga ma ei tea, kas see tartusse tuleb. jacksonit isegi võiks vaatama minna.

Paula said...

cinamon on super. hähä.. teil polnudki kiikuvaid konnahäältega toole ega supersäravat pilti. hääl oli ka jama nkn.

lissu said...

O.o ...
film oli ikka sama

Paula said...

;D seda küll jah..