Pages

Thursday, October 22, 2009

Happydance

Ma sain esimese koha. Seal interneti võistlusel.
kõigepealt koolis pidin minema mingile õpetajate koosolekule, kus olid kõik õpetajad koos.. ja siis ma sain sealt kooliauhinna. Peale seda läksin sinna raamatukoguvoorule. Kuna ma jõudsin suht vara, siis ma kartsin, et ma olen ainus. Aga lõpuks oli meid vist 5 või 6 tükki. Igatahes..
Öeldi, et noh.. hakake tegema. Küsimused olid nii väljaprinditult, kui ka arvutis failina. Lugesin esimest küsimust.. ja ma ei saanud aru sellest.. Täiesti ausalt.. Ma olin liiga närvis, et seda õigesti läbi lugeda ja ma ei saanud aru sellest. Ja samal ajal kui mina enda esimest küsimust seitse korda läbi lugesin, siis kõik klõbistasid juba täiega. Lõpuks ma sain sellest ikkagi aru.. mingitmoodi.
Nujah.. Kõik ksimused tundusid tol hetkel nii rasked. Mingihetk hakkas hargnema see kõik.
Kaks küsimust jäid vastamata. Üks oli et "Mis moodi on Eesti ja Hotmail seotud?" (?!) Aga ma ei kirjutanud midagi.. Teine küsimus oli, et "Millises ajakirjas on avaldatud Aidi Valliku luuletus "Kassi saladus"?" Seda ma ei leidnud. Kuigi lõpus öeldi, et see on mingis uues internetikataloogis kirjas... Nujah.
Sain 20-st punktist 17. Auhinnaks sain 8 gigase mälupulga, raamatukogu koti ja diplomi.

Aitäh kõigile, kes pöialt hoidsid :)