Pages

Wednesday, September 2, 2009

Viisakad kassid.. haha

Täna oli esimene päris koolipäev. Mitte midagi erilist. Uus eesti keele õpetaja on. Hakkame "Tasujat" lugema. Esimene bioloogia tund oli ka. Tundub üsna raske, aga õpitav.

Tegelikult ma poleks kirjutanudki, aga ma lihtsalt pean. Viking tegi midagi ennekuulmatut :D Ehk siis kassireportaaž:

Mida teevad viisakad kassid tegelikult?

Meie peategelane on 3-aastane ja 4-kuune kass Viking. Viking on hästi kasvatatud viisakas kass, kes ei käi laua peal. Vähemalt siiamaani arvasid kõik, et nii on.
Mul on selline peegliga laud, kus mul igast kulinad ja värgid on. Mõnipäev tagasi korjasin oma küünelakid kokku ja need seisavad ka seal laua peal. Igatahes. Sellega ma olen juba suhteliselt harjunud, et kui ma ülesse tulen, tuleb Viking ka ja hakkab vinguma. Kräunub ja tuiab ringi. Olin siin esimeses toas ja mõtlesin parasjagu, kas kirjutada blogi või mitte, kui ma kuulsin, et see peeglilaua tool krigiseb (see krigiseb jubedalt.. kahtlane). Vaatasin sinna ja te võita ühe korra arvata, kes mu peeglilaua peal istus ja küünelaki karbi kallale kavatses asuda. Tõusin püsti, läksin Vikingi juurde ja ma tegelt ka ei uskunud seda. Viking pole elusees laua peal käinud. Emme kassid käivad küll laua peal.. enam-vähem viisakalt isegi. Viking on täiesti lauavaba kass. Okeiokei.. see ei tundugi veel nii kahtlane, sest no.. käis siis käis.
Tulin arvuti juurde tagasi. Kirjutuslaua juurde. Ja te võite veel ühe korra arvata, kes kirjutuslaua peale hüppas, käpad laptopi peale pani ja magama keeras. Ma arvasin hetkeks, et Viking on haige või midagi :D Pea on sassis. Siis ta tõusis ülesse (ma rääkisin Ossuga vahepeal, niiet ei pannud teda eriti tähele) ja hüppas maha.
See kõik tundus juba isegi uskumatu, aga see kõik jätkus sellega, et Viking hüppas mu riiulisse. Sektsiooni, või mis iganes selle kohta ka ei öelda. Mul on seal makk ja telekas (mis ei tööta -.-) ja plaadid ja pildid ja igast muu nänn. Igatahes, Viking ronis mu teleka peale ja keeras uuesti külje maha ja mõne minuti pärast otsustas, et nüüd on vaja pesema hakata ennast. Ma olin tegelt ka nii üllatunud, et ma ei tulnud selle pealegi, et teda seal maha tõsta. Ma tegin pilti sellest.
Asi lõppes sellega, et ta ajas mu plaadiriiuli ümber. Siis ma sain natuke kurjaks ta peale. Kui mu totaalsest üllatusest veel kurjuse jaoks ruumi üle jäi. See on U-S-K-U-M-A-T-U.
Nüüd me siis teame, mida viisakad ja hästikasvatatud kassid tegelikult teevad.

Kui issi seda näinud oleks, siis oleks Viking kolki saanud, mis koliseb. See oli piltlik väide. Me ei ole kassipiinajad. Ausalt.


Pilte ka.

No comments: