Pages

Wednesday, September 23, 2009

Täpne ülevaade tänasest

Hommikul ma ärkasin isegi õigel ajal ülesse. St ma sain ipodi äratuskellale finally pihta. Siis ma kuulasin natuke Jungle Drumi, mille ma eile ipodi tõmbasin (me hakkame Marieliga nüüd vahetundides raka-tuku-tu-tung-u-tuku-tuku-tung-tung-itama). Igatahes, siis ma vedasin ennast lõpuks voodist välja ja läksin jõin vaarika ja mingi musta vaarika moodi marja teed. Lõpuks jõudsin ma kuidagi kõige sellega valmis ja isegi riidekapi juures ei läinud kaua aega (ärkasin 6.40, mis tähendab, et riidekapi-aega on 15 minutit).
Esimene tund oli matemaatika, vist.. *vaatab päevikust järele*, oligi mata.. Mul pole tunniplaan peas ja tavaliselt ma orienteerun kõigi teiste järgi. See pole just kuigi tark tegu, vähemalt vahel, sest eile lõpetasin ma nii sööklas :D Ma ei mõelnud, et keegi võiks puhvetisse minna enne loodusõpetust, aga jah. Matas me tegime mingit töölehte, kus pannakse proovile sinu juhtme pikkus ja kiirus. Meil Kristiga on juhtmed korras enamvähem.
Peale seda oli... kaks kirjandust. Me kirjutasime juttu pealkirjaga "Olen (tahan olla) õnnelik", ise võis valida, kumb. Hetkel ekooli vaadates selgub, et ma sain viie selle.
Peale seda oli muusika. Ei.. enne oli söömine. Igatahes, vahetunni lõpuks kogunes muusikaklassi suur hunnik õpilasi, kellel oli saia. Ja see lõppes sellega, et kuna aken oli lahti, siis kõik viskasid saia aknast välja ja hunnik säutse lendas kohale saia sööma. Nojah.. see kestis kuni õpetaja tulekuni, sest akna juures ei tohi olla vist. Siis ma andsin õpetajale oma olümpiaadi "testi", mille ma kodus ära tegin. Ta isegi küsis, kas see oli lihtne. Ma tegelt ka ei teadnud, kumba öelda, aga siiis ma mõtlesin, et äkki ikka on kaval sinna muusikaolümüpiaadile minna ja ma ütlesin jah. Ma loodan, et ma väga mööda ei pannud. Ma neid 4.-6. klassi õpikuid eriti ei kasutanud. Eelmise aasta solfedžo õpik tundus asjalikum. Oli ka. Niipalju ma neid muusikaõpikuid vaatasin, et üks oli Liisu, teine Marise ja kolmas Kristi oma. Liisu oma vahel oli mingi c-duuri töö ka veel.
Peale seda oli... las ma mõtlen... *päevik* ...inglise keel! Muidugi :D Inglise keeles me tegime kuulamisülesandeid ja koju jäi jutustada UK või USA kodudest. Ma valisin UK, sest seal oli sees lühend DIY.. ei tegelt mulle meeldis UK rohkem, sest ma ei suutnud USA omas välja hääldada sõnapaari "British cities"... Ausalt.. Ma võin hääldada kas britis sities või british shities.. Või siis jääb sinna 3 sekundiline paus mu ümberhäälestamiseks. Onju keeruline :D?
Ja viimane oli bioloogia. Bios oli kontrolltöö. Ma arvan, et mul läks suht normaalselt. Kuigi Liisul olid lihtsamad küsimused 8-) :D.
Peale bioloogiat tuli rõivistust mingi valemiga riided kätte saada. Täna läks kuidagi eriti kähku. Ei läinud 10 minutit isegi. Võib-olla mu kollane jakk paistab lihtsalt hästi välja sealt :D.
Siis ma läksin koju ja siis surinasse ja siis kaubamajja. Ma käisin Photopointis, sest mul oli akuplaan. Plaan oli, et äkki nad saavad selle poes ära laadida ja ma ei pea midagi ostma. Maksan neile selle laadimise eest lihtsalt. Kusjuures, nad isegi ei naernud mind välja. Nad hoopis ütlesid, et neil pole seda laadijat (miks kellelgi seda laadijat pole...?!) ja küsisid kas ma Fotoluksis käisin. Kuna ma seal ei käinud, siis nad ütlesid, et Fotoluksis niikuinii on ja et Fotoluks on vana kaubamaja taga, valge maja. Peale kümneminutilist vaatlust selgus, et Fotoluks EI ole vana kaubamaja taga, niiet ma tulin ära koju. Hiljem selgus, et Fotoluks on Ülikooli tänavas -.-, aga nuh, pole hullu. Võib-olla ma lähen vaatan mingi päev sealt ka korra, et kas nad viitsivad selle aku ära laadida.

***

Nüüd on pildiaeg :D


Me kirjutasime täna bios seda teemat, millega ma puhtalt huupi pannes 
bioloogiaolümpiaadil esimese koha sain.

 
 Väike tõestus selle kohta, et me kirjutame lotas natuke 
palju (1 tunniga kirjutatud kõik)

Sorri.. rohkem pilte ei ole. Lihtsalt ei olegi.. :)


Ja blogile lisandusid vaatajad Taanist, Prantsusmaalt, Türgist ja Mehhikost. Ägee :D


Hey I'm in love
my fingers keep on clicking
to the beeting of my heart

hey I can't stop my feet
ebony and ivory and dancing
in the street

hey it's 'cause of You
the world is in a crazy hazy hue

my heart is beating like a jungle drum
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
...

man You got me burnin'
I'm the moment between
the striking and the fire

hey read my lips
'cause all they say is
kiss kiss kiss kiss kiss

no it won't ever stop
my hands are in the air
yes I'm in love

my heart is beating like a jungle drum
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
...
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
...
my heart is beating like a jungle drum
my heart is beating like a jungle drum
my heart is beating like a jungle drum
rakatungtungrakatungonburubummbummbumm
...

Greta blogist üle võetud lisa - laulusõnad :D aga see on hea laul :D

2 comments:

helen ♥ said...

nii ilus käekiri. ma hakkan nutma :D

Paula said...

haha.. ei tegelt mulle meeldib ka :D
ära hakka ;)