Pages

Sunday, September 6, 2009

Ma olen haige. Nohu ja valus kurk. Eile jõin mingi 5 tassi teed, agasee ei aidanud eriti. Täna tuleb vist sudafedi-actifedi-tee-muude-rohtude-päev, mis ei kõla eriti lahedat. Väike palavik on ka.

Pikalt ei kirjuta, sest ma ei viitsi eriti arvutis olla täna. Kirjutasin eile õhtul pika jutu, aga see kadus ära kuhugi :(. Lühikokkuvõte sellest pikast jutust peaks olema, et ma sain eile uue teleka enda tuppa ja panin pildiraami uusi pilte. Seoses sellega leidsin mingi hunniku muid pilte, mida oli lihtsalt lahe vaadata.

Õnneks on ilm vastik ja tänu sellele on mõnus toas istuda ja mustika-mustsõstra teed juua :P Võib-olla, kui mul õhtuks paremaks läheb, saab ühe pikema postituse ka, aga siis ma pean mõtlema millest kirjutada.

Nüüd ma lähen teen veel ühe tassi teed endale. Mõnuus... kui välja arvata valus kurk ja nohu.. Peaaegu mõnuus :P

No comments: