Pages

Sunday, September 13, 2009

PardidKäisime Marieliga jalutamas täna. Ilm oli suht jahe ja värki, aga kuna meil mõlemal oli igav, siis me läksime ikkagi. Tegelt me tahtsime kollaste lehtedega pilti teha, aga kuna ilma kollaste lehtedeta ei saa kollaste lehtedega pilte teha, siis seekord jäi ära.
Kõigepealt jalutasime kanali äärde. Seal müüdi Ukraina arbuuse. Tegelt seal oli nii ilus, sest vesi oli nii vaikne ja kuna päikest ei olnud, siis oli üldse nii hämmastavalt lahe valgus. Ühesõnaga. Me seal jalutasime ja siis tuli mingi mees, kes läks ujuma. Me seal lõdisesime (natuke liialdatud) suhteliselt juba riietegagi ja siis mõni läheb ujuma. Tore. Siis me nägime eemal veel ühte ujujat. Ja siis Mariel: "Mõni on ikka päis karsklane." Aga ei, tegelt ta tahtis öelda karastatud. Ta sai ise ka aru :D Siis me jalutasime veel seal ja siis tulid pardid. Pardid ujusid kaasa meiega ja siis me panime neile nimed. Pärast me avastasime, et neid oli ühe puu all veel kümmekond. Siis me tegime pardipilte. Vahepeal me tegime aegvõttega pilte. Kusjuures enamus tulid udused või siis polnud meid näha.
Peale seda me käisime veel natuke ringi ja siis tulime koju. Kui me arvutis olime juba mõlemad siis ma tõmbasin pildid sisse ja Mariel küsis mu käest et: "Laevad?" Ja mina küsisin nagu mingi totu: "Mis laevad?" (laevad sõidavad vee peal ka :D) ja siis Mariel ütles: "Pildid." Ja siis ma sain aru. Ma võin väga "taibu" olla.

Igatahes. Nüüd ma kavatsen veel millestki rääkida. Näiteks... ma aitasin inglise keelt teha Ananassil (ta palus, et ma varjunime kasutaksin). Ja hiljem saksa keelt. Ja siis ma õppisin kitarril "Juba linnukesed" ja "Rongisõidu" c- ja g-duuris ja tugilöögi ning vahelduvate sõrmedega selgeks. See oli mu kodune ülesanne. Peale seda ma tegin lepatriinusid küüne peale, aga need ei tulnud välja. Käsi värises totaalselt. Üks tuli ilus. Ühel oli läkiläki peas, teine oli natuke kiitsakas ja kolmas suure peaga. Vot :D

4 comments:

lissu said...

misasja see part seal teise pildi peal teeb :D ? kenad pildid muidu .

Paula said...

seal on kaks parti ja mõlemad võtavad sukeldumistunde ;) tähh muidu.

Eneken said...

Suure peaga lepatriinud on targad... ma arvan...

Paula said...

Ma usun ka..