Pages

Wednesday, September 16, 2009

Koolist

Paula on õnnelik. Paula sai geograafias oma esimese viie :D. Pealegi tegin ma täna pilte palju-palju.. koolis ja muidu ka üldse. Aga kõigepealt - koolist. Meil oli täna muusika ja muusikaõpetaja tahab mu muusikaolümpiaadile saata. Ma siiski arvan, et see on suhteliselt ebatõenäoline. Aga jah, ma pean mõned ülesanded ära tegema.
Matas oli töö. Sain viie. Mul on esimese kolme (kahe?) nädala kohta suuuht palju hindeid. Ekooli vaadates on jube palju kontroltöösid ka tulemas :D. Peale selle sain ma uue kitarriloo. Ja lõpetasin just homse solfedžo jaoks õppimise.
 

Mingeid pilte ka:

Matemaatika eelviimane pink :D


Silmapilt..

2 comments:

Eneken said...

Muusikaolümpiaadile saadetakse muusikatarkpiad :P Hooo! Mind ei saadetud kunagi kuhugi olümpiaadile vist... ee, ainult saksa keele omale, kui ma juba päris suur ja natuke juba õppimisest huvitatud olin :P Nii et mine ikka, saabki kuulda, mis seal tehakse :) Issi kindlasti käis miskil laulmise olümpiaadidel või miskit, raudne värk...

Paula said...

Mis ma ise ikka lähen. See sõltub kõigest sellest ülesannete hunnikust, mis ma sain :D Agajah.. täna sain ajaloo olümpiaadi lehe ka veel.