Pages

Sunday, September 20, 2009

kollanekollanekollane

Eile oli kollane päev :D Hästi kollane. Kõigepealt ma ärkasin ülesse ainult sellepärast, et aknast paistis jube popp kollane taevas. Siis ma tegin selle pildi:...ja kobisin tagasi magama. Siis lõpuks ma ärkasin ülesse uuesti. Ja sõin pannkooke, mis on iseenesest ka kollased. Mõne aja pärast tuli emme. Ajasin enda kollase tagi selga ja panin kollased kingad jalga ja võtsin kollase koti. Siis ma sain endale kollase ipodi. Sellise:

Ma ei osanud karpi lahti teha sellel, kui ma koju jõudsin. 
Siis tuli issi ja leidis eraldi koha, kust see lahti käis. -.-

Siis me läksime Kambjasse. Kambjas oli hunnik kollaseid päevalilli :P. Ma sain Wii Fiti mängida. Hästi lahe oli. Seal sai näiteks pandade ja kingadega pähe. Ei tegelt tuli jalgpallidele pihta saada. Minust sai isegi professional kingapüüdja vist :D. Peale seda sain ma koti, mille peal oli kollane karupoeg Puhh ja seal sees oli ka natuke kollast. Siis sai kollane Paula kollase lillega pilti :P


:)

Ja see pole veel kõik. Peale Paula-kollase-lillelise pildi sai lihtsalt kollase-lillelise pildi ka:Ja siis on üks "Jane, naerata!" pilt :)
 
Peale selle unustasin ma oma kollase koti emme autosse. Loodetavasti ei tule see Tartusse kollase bussiga.


No comments: