Pages

Tuesday, September 1, 2009

Esimene koolipäev

Täna oli esimene koolipäev. Pisikesi koolis ei näinud, sest need said kauem magada (prrrr) ja tulid hiljem aktusele. Muidu ei toimunud miskit erilist. Koju tulles tulid Anni ja Liisi siia. Täitsa lahe oli.
Siis läksin muusikakooli. Nägin Marist. Istusime seal natuke, rääkisime juttu. Siis tuli issi ja tulin koju. Peale seda, kui ma natuke logelesin ja mulle kohale jõudis, et nüüd on kool ja kõik ja punkt, siis panin kooliasjad kokku. Mul on see aasta vist kõige lahedamad kooliasjad seni. Kuna mul päevikul järjehoidjat pole, siis ma otsisn välja oma nodzu järjehoidja, mis hoiab lalludega järge :D
Ja nüüd ma rohkem ei kirjuta, sest mõnel on lugemisega kiire natuke. Või siis vähemalt unine :D

Esimese koolipäeva pilt:


Nunnu koti pilt (mu kitarriõpetajale ka meeldis):

No comments: