Pages

Wednesday, August 5, 2009

HP + õnnesoovid :)

Paula läheb täna Liisuga kinno. Harry Potterit vaatama. Kell 13.15 hakkab. Ma pärast panen siia postitusse juurde, kuidas oli. Niipalju kui ma kuulnud olen, siis Annile meeldis ja Ossule ei meeldinud eriti... vist... :D

Muide, Viking istub mu kõrval praegu ja ta vaatab Kümmet täpselt sellise näoga, nagu ta tahaks ta ära süüa. Selliste suurte silmadega.

Ja issi sai eile jäneseliha. Terve jänes. Jänese kujuga on ka. Ma imestan, et ma jänestest õudusunenägusid ei näinud. Eile õhtul, kui ma veel sellest liha jänesest midagi ei teadnud ja Vantsu ütles, et ta paneb jänese külmkappi, siis ma pehmelt öeldes ehmatasin ära. Aga jah..

Nännul on hea tuju. Närib puuri pealt värvi maha. Ta teab, et ühe puuri seina peal on uks ja ta vist arvab, et ta närib selle läbi. Klõbin käib koguaeg. Ma olen suhteliselt kindel, et Vikingil viskab üle varsti ja ta läheb õue. Ta ei kannata eriti seda, kui Kümme müttab.

Filmielamused saate mõne aja pärast siis :)


2. osa - FILMIELAMUSED

Tagasi. Tegelikult suhteliselt ammu juba, aga ma vahepeal tegin Nännu puurile suurpuhastuse ja käisin õues temaga. Ta on totaalselt trepid avastanud enda jaoks. Käib muudkui üles-alla-üles-alla.. ja teeb seda mingil ülihelikiirusel. Vahepeal käib käna, siis peseb ennast puhtaks ja peaneb edasi. Okeiokei, ma ei vatra jänesest enam :D Ma räägin oma filmielamusest nüüd.

Enne minekut oli seis 2:1. See seis pidi olema siis hääletus "Harry Potter ja segavereline prints" kohta ja vastavalt olid hääled hea/halb. Seega jäid "head" hääled peale. Ma olen suhteliselt kindel, et Liisule meeldis ka, kuigi ta ütles, et see on raamatust väga-väga erinev. Igatahes.. mina pole raamatut lugenud ja ma tunnistan ausalt, et mulle ei meeldi Harry Potter. Filmidest olen ma näinud veel teist osa (vist.. ma pole kindel kas see oli teine). See oli suhteliselt ammu. Raamatutest olen esimest lugenud. Ja ükskõik kuidas ma ka ei ürita, siis minujaoks on Harry Potter ikkagi suhteliselt igav.. Eiei.. ma ei ütleks igav. Lihtsalt, ei meeldi. Miks? Hmm.. Tegelt on ju täitsa põnev ja puha, aga ma vaataks parema meelega mingit krimi värki või mingit komöödiat. Jaa, tean, et kaks erinevat asja.. Aga ikkagi. Ja raamatuna loeks ma parem mingit elulugu näiteks :P või.. või.. midagi mis ei oleks ulme :)

Okei.. nii, aga et mis ma filmist arvan.. Täitsa okei :D Midagi ma sain siiski aru, kuigi ma pole eelmiste osadega just kuigi kursis. Vähemalt ma teadsin, kes on Dumbledore ja kes on Voldemort ja kes on Hagrid :) Niigi tubli. Ma arvan, et ma ei saa oma häält ikkagi anda, sest ma pole teisi osi näinud/lugenud ja teised on, aga kui ma teeksin HP võhikute hääletuse, siis ma ütleks, et hea film on.. suht.. Välja arvatud see suur jube ämblik (mis sest et ta surnd oli) ja need elukad, kes seal lõpupoole veest välja tulid. :D Votnii.


Igatahes, ma soovitan kõigil* vaatama minna.

* kõigil - väikeste mööndustega - kõigil neil, kes on varasemaid osi näinud ja kellele on meeldinud :)


3. osa - õnnesoovid :D

Onule, kui minu blogi tehnilise poole spetsialistile, palju-palju-palju õnne! :)


No comments: