Pages

Sunday, August 23, 2009

OIC, IDK


Täna oli mu elu suurim shopping.. seni. Ja mis kõige parem - ma ei pidanud üheski poes käima. Ei tegelt tuli emme usast tagasi lihtsalt :D Sain igast staffi. Kooliasju ja kõike-kõike. Wishlist kahanes, kõvasti.

Eile ma leidsin mataõpikust mingi ülesande. Lihtsalt mõtlesin, et kui rasked need ikka olla saavad ja kuna seal olid küülikud sees, siis hakkas suht huvitama. Issiga lahendasime - ei tulnud midagi välja. Terve õhtu arvutasin - ikka mitte midagi. Täna andsin onule ülesande. Onu mõtles, mõtles veel ja lahendas ära.

Mõtlemist:

Talus peetakse kanu ja küülikuid. Päid on kokki 148 ja jalgu 352. Mitu jänest ja mitu küülikut on talus?

Kambjast tagasi tulles tuli varsti issi. Tõi seeni. Varsti kunagi saab seenekastet :P

Aa.. ja siis ma sain sellise hästi-hästi laheda vihiku. Kus on peal igast slängilühendid. Osa mõtlesime välja, aga kuna ma neid ise väga ei kasuta, siis osad jäid arusaamatuks. Kuigi tegelikult oli tulemus isegi hea. Ma sain vähemalt aru mida tähendasid IDK, GR8, L8R, rääkimata OMG-st, LOL-ist ja XOXO-st (Liisu.. ). Ainus, mida ma ei teadnud, oli OIC, aga nagu ma ka aimasin, siis oli see "Oh, I See".

Niiet koju jõudes otsisin välja Interneti Slängi Sõnaraamatu ja otsisin. Seal oli paar tükki veel, mida ma ei teadnud, aga kuna ma viisin juba vihiku ülesse ja mind just kuigipalju ei kiusa ka se mõte, et ma neid ei tea, siis ma ei lähe üles vaatma ka.


Niiet besitos amigos :D


Pilt: dA

No comments: