Pages

Friday, August 7, 2009

Mu lemmikblogid

Liisu tahtis, et ma oma lemmikblogidest kirjutaks. Okei, okei.. tegelt ma tahtsin juba tükk aega kirjutada, aga kuna ma sain mõtte Liisu blogist, siis ma õtlesin, et ma kohe ei kirjuta, et suht mankimine oleks. Aga jah.. ma siis kirjutan.

1. Emme blogi

Ma panin selle blogi sellepärast esimeseks, et emme blogist sain ma enda blogi idee. Ja ausaltöeldes on see blogi üks parimaid üldse. Kuna me suht harva näeme, siis on see üsna hädavajalik ka, sest muidu kuluks palju kõneminuteid või muud sellist just nimelt suhtlemiseks. Ja msnis ei saa ajavahe tõttu ka eriti tihti kokku. Pealegi mulle jubedalt meeldib see, kuidas emme kirjutab. Vahepeal ma tahtsin temalt isegi blogitunde võtta :D Aga sellist asja on suhteliselt raske õpetada, ma kujutan ette. Emme blogis on alati superpildid. Kunagi on mul ka sellised, ma loodan. Üldse on emme blogi minu blogi iidol, kui nii saab öelda. ;)

2. Briti blogi

Seda blogi hakkasin ma ikka suhteliselt hiljuti lugema. Ütlen ausalt, et varasemate postitustega kursis ei ole, aga mulle kohutavalt meeldib see kuidas Britt kirjutab. Jaah.. vahepeal on ta suhteliselt karm, aga täitsa tore on vaadata, et mõned kirjutavad otse :) Britt teeb hästi palju asju ja sellepärast on ta blogi ka hästi-hästi sisukaid ja mõttekaid postitusi täis. Ta ei kirjuta väga tihti ja vahel kirjutab palju, aga ütleme nii, et see on jällegi üks parimaid asju tema blogi juures, et ma lihtsalt käin ja vaatan koguaeg, kas on juba midagi uut. Ja kui ta tükk aega kirjutanud pole, siis on vaikselt juba nö. Briti blogi puudus :D
Ma ei tea Britti, ausalt. Ma lihtsalt loen ta superhead blogi.

3. Greta blogi

Alati on nii, et esimene ja kolmas on tähtsad.. Näiteks plaatidel on nii, et esimene ja kolmas lugu on tavaliselt mingid kõige popimad (või on ainult mulle selline tunne jäänud) või paremad (või on alati need just need lood, mida mina kuulan või mida tean :D). Greta blogi on teistsugune. Ikka täiesti teistsugune, kui minu või ükskõik kelle teise blogi. Aga võib-olla ongi just see asi, mis teeb Greta blogi loetavaks ja paneb peaaegu et unustama need väga-väga..-väga mitte minu stiili lood, mille sõnu ta sinna paneb :) Ei Greta, ära jäta neid nüüd panemata, pane neid ikka sinna, lihtsalt... mõtle sellele, et mina neid ei loe (nüüd loen, koguaeg) :D. Greta blogi on jällegi sellepärast hästi lahe, et ma näen teda nii nii harva ja siis on lihtsalt hea teada, mida ta vahepeal teinud on ja värki särki. Greta blogi on hea :) Omamoodi hea.. Ja Greta oskab superhästi kükke teha. See ei käi blogi juurde, aga ikkagi.

4. Style Hurricane e. Anni blogi

Anni blogi on üks kuulsamaid blogisid mida ma loen :D Vist.. Anni blogi loen ma sellepärast, et see on hämmastav, kui head ideed tal on ja kui lahedaid asju ta teeb. Ma olen paar korda Anniga kirjutanud ka ja nii palju, kui ma aru olen saanud, siis on ta hästi abivalmis ja tore. Anni on lihtsalt superandekas ja isegi, kui paljud asjad mida ta teeb on pöörased ja teistsugused, siis see ongi lahe. Seal on tihtipeale mingeid õpetusi ja ideid. Ja olgem ausad, ilma Annita mul ei oleks neid lahedaid valgendatud teksasid ;)
+ Annil on blogis superlahedad pildid.

5. Liisu blogi(d)

Ma olen täiesti kindel, et kui Liisu seda postitust luges, siis ta mõtles, et ma ei panegi tema blogi siia või miskit. Ma panin sellepärast Liisu blogi viimaseks, et viimased asjad jäävad alati kõigeparemini meelde. Ma tavaliselt ei mäleta kunagi, kes Eurovisioonil eespool esinen näiteks.
Liisu blogi on pöörane. Ausalt.. ma tükk aega mõtlesin, et mis sõnaga seda kirjeldada. Liisu blogis on hästi hästi lahedaid pilte alati. Ja kui seal ei ole, siis on ta fotoblogis, aga ma loen need praegu ühe punkti alla :) Pealegi Liisu teeb koguaeg midagi täiesti insane'i. Nagu näiteks sõidab kellelegi rulaga otsa või teeb kodus üksi pilte.. hästi lahedaid.
Liisu sõidab rulaga, teeb ehteid ja muud lahedat ja teeb pilte. Liisu kirjutab vähe ja sellepärast kehtib tema puhul ka see Briti blogi punkti all olev teooria, et vaatad hästi tihti ja loodad, et ta kirjutab varsti.
Liisu blogi loevad kõik stiilitšikid ja ma saan täiesti aru miks. Liisu blogi võib ka stiiliblogi alla lugeda. Ma tean, et Liisul on palju hästi häid ideid ja ma olen suhteliselt kindel, et ta tahaks neid palju rohkem teostada, kui ta seda praegu teeb.
Liisu blogi on superhea..
EDIT: Liisu blogi on umbehää.. :D See tuli hiljem meelde.


Ma jätsin siit välja suhteliselt palju teisi blogisid mida ma loen ja mis on ka hea, nagu näiteks fallie blogi, sequin magazine ja Anni blogi. Aga ma loodan, et mingihetk saavad neist ka mu lemmikblogid. Ma usun vähemalt.

Kes seda minu esiviisikut lugeda tahab, siis vasakul pool, pisut all pool on kastike "Head blogid" ja te leiate kõik need blogid sealt.


Palun kirjutage kõik blogisid. See on üks toredamaid tegevusi üldse. Ausalt. Täiesti ausalt. Tuju läheb heaks kohe, kui blogi kirjutad :)

No comments: