Pages

Sunday, August 2, 2009

märgkümme

Tulin just õuest. Nännuga tulime tegelikult. Nännul oli uus kogemus - ta sai märjaks..

Tegelikult oli nii, et ma mõtlesin, et läheks käiks õues, sest ta pole nüüd paar päeva õue saanud, vihmane on olnud. Nännu on aru saanud isegi, et trepist tuleb alla minna. Isegi niipalju on ta ära õppinud, et kui traksid peale panna, tuleb koridori minna. Tark Nännu.. Igatahes, läksime õue ja jooksime seal sutsu. Meil on aias selline paja moodi värgendus, kus on vesi sees. Ja me mõtlesime, et äkki ta oskab seal ka juua, sest muidu joob ta ju ainult oma lutipudelist (jänkutitt). Ja siis läksime sinna, ma ei jõudnud midagi tehagi, kui Nännu sisse hüppas sinna. Õnneks ma püüdsin ta kinni, aga esikäpad said ikka märjaks. Värises natuke aega, siputas jalgu ja jooksis edasi. Tõin ta igaksjuhuks tuppa.. lakub kuivaks ennast :)

Nüüd on ta kuiv. Niiet kõik on korras :)

Eile tõmbasin ma lugusid ipodi. Peale selle ma panin osadele lugudele laulusõnad ja pildi juurde. Ma tahaks niipaljusid lugusdi tegelt ipodi, aga kui ma tõmbama hakkan, siis need ei tule meelde.


Õhtul kirjutan võib-olla veel.


Ahjaa.. mul on jänes:


Ai...

No comments: