Pages

Monday, August 17, 2009

shopping

Ma ei rääkinud eelmises postituses üldse sellest, et me käisime Liisuga linnas. Üle-eile vis nüüd juba. Või isegi päev enne seda. Ei mäleta enam :D

Kõigepealt käisime Raekoja ees kirbuturul. Selleks ajaks kui Paula ja Liisu kirbuturule jõudsid, hakkasid inimesed juba asju kokku pakkima. Niiet erilist hinnangut anda ei saa, aga midagi seal vähemalt oli.

Peale seda käisime.. Kaubahallis. Liisu vaatas oma dream jakki ja dream sõrmust veelkord. Ja siis läksime Roosi käsitööpoodi, mis on nüüd Kaubahallis. Ostsin endale 2 sõrmusetoorikut. Ühest tegin ka sõrmuse, mida võib näha siit.

Siis me käisime Kaubamajas ja Taskus. Terranovas oli mingi hullem allahindlus. Kõik maksis.. vähe :D. Tasku raamatupoes ma kulutasin oma 3-st kinkekaardist 2 ära. Tegelikult lootsin ma saada "Anne of green gables" raamatut. Inglise keelset varianti just, aga see oli neil otsas. Ja nad ütlesid, et seda ei tule ka mingil juhul eriti. Siis ma ostsin mingit koolistuffi.

Shoppingu tulemus:


Ja üks pilt mu ehtekarbist:


Mu koristusprotseduur pole sinnani veel jõudnud. Täna jõudis see vähemalt mu riidekapini.

Paula on tubli ;)

No comments: