Pages

Sunday, August 2, 2009

Liisu ja Paula

Mulle meeldib blogi kõige rohkem nii kirjutada, et ma küsin, mis ma täna tegin ja siis vastan. Aga see läheb igavaks kätte ära lõpuks :D

Niisiis. Ma vaatasin (loe: me Liisuga vaatasime) Reporterit just ja tuli välja, et Võrtsjärves on kaks toredat purjekat. Enne oli üks ja nüüd tehti tiene juurde. Esimene oli Paula ja uus on Liisu. Votnii.. Liisu kaalub 3,5 tonni ja Paula kaalub vettinud peast 5,5 tonni. Minge kõik Liisu ja Paulaga sõitma :) ja andke teada, kuidas oli ;).

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=340069
- lugege siit täpsemalt, kui tahate :D

Täna on Greta sünnipäev!
PALJU ÕNNE, GRETA!

Pärastlõunal ma vedasin oma händikräfti asjad õue ja hakkasin mingeid asju tegema. Ühe kõrvarõnga sain valmis :D Ma olen tubli, ma tean ise ka. Pärast ma tegin veel ühed kõrvarõngad.

Aa.. enne seda kui ma oma kräfti tegin, käisime me selle uue silla peal. Lihtsalt, sõitsime üle või nii. Minu jaoks on ta lihtsalt sild. Niiet ma ei oska arvamust avaldada tema vajalikkuse või mittevajalikkuse kohta. Varsti ronib keegi niikuinii sealt üle jälle :) Miskitmoodi.

Me Liisuga mõtlesime mõned küsimused välja. Kui keegi tark teab, siis võib vastata.

Kuidas hambapasta tuubist triipudena välja tuleb??

ja

Miks superliim tuubi sisekülgedele ei kleepu??

No comments: