Pages

Saturday, August 29, 2009


Käisin laadal täna. Messikeskuses oli miski laat. Müüdi tõesti kõike - suitsukala, lilli, riideid, kooliasju, mööblit ja kõik muud. Ostsime mingeid kondentspiima ja linnupiimaga komme ja suitsukala ja mingit nänni veel. Pärast olin kesklinnas ka.

Kesklinnas oli täna üllatavalt lahe. Ma käisin seal viimati Liisuga, mis polnudki väga ammu. Igatahes, ma ei tea, kas see tuleneb varsti algavast koolist (ma küll ei leia seost, aga muud pähe ka ei tule) või millestki muust (mingi üritus äkki??), aga igalpool mängiti kitarri :P Noh.. mitte ainult, aga nii mõnus on, kui linnas keegi kitarri mängib.. Võib-olla tuleneb see sellest, et üliõpilastel pole miskit muud teha :P Niilahe igatahes. Peale selle oli raekoja platsis hunnik telke. See oli mingi Lillemaja üritus, nagu hiljem selgus.

Nüüd ma hakkan blogisid lugema. Lootes, et keegi ikka on kirjutanud. :)

pilt: http://www.kultuuri.net/img/ev/640x640/20028.image.jpg

No comments: