Pages

Sunday, August 9, 2009

eile - 08.08.09 -

Käisime Kauksis. Kell 10 hakkasime sõitma umbes. Kohale jõudsime mingi 11 vist, pole kindel.. Kõigepealt saime selle parkimislipiku, mis maksis raha ja edasi sõites hakkas tunduma, et parkimispileti olemasolu ei taga otseselt parkimiskohta. Kõik kohad olid autosid täis, kuigi oli hommik. Osad autod olid kindlasti juba kauem seal olnud, sest telke oli päris kõvasti. Osad olid hommikul varem tulnud.
Sõitsime edasi ja lõpuks isegi leidsime mingi koha. Ilm oli ülimõnus ja see ühtlasi vähendas eelmise päeva pettumust, millest võib lugeda üle-üle-eelmisest postitusest.
Võtsime asjad kaasa ja läksime randa. Inimesi oli suhteliselt palju. Mitte küll niipalju, et ruumi polnud, aga siiski.. palju. Leidsime mingi koha, pakkisime asjad lahti ja läksime ujuma. St, mina läksin :D Vesi oli soe. Tõsiselt. Selles mõttes, et nii soe, kui järves olla saab. Hästi-hästi tore oli see ka, et põhjas polnud mingeid kive, mis torgiksid ega midagi.
Lõppkokkuvõttes olime seal 6 tundi. Pluss ~2 tundi sõitu (edasi-tagasi). Kuigi vahepeal oli seal pilvine, siis päikest oli ka ikka ja mind võib nüüd pruuniks rühmitada ;). Ära ei põlenud, õnneks.
Hiljem grillisime natuke ja ma olin eile õhtul nii väsinud, et ma ei jõudnud õhtul isegi filmi lõpuni vaadata. Tavaliselt vaatan ma kõik filmid lõpuni, sest muidu ma alati mõtlen, mis edasi sai :D. Õnneks ma olin eile õhtul nii väsinud, et ma ausaltöeldes hetkel ei mäletagi, mis film eile oli..


täna - 09.08.09 -

Hommikul ma üritasin enda lokitangidega midagi saavutada. Mul on neid vist 3 tükki.. ühed on tegelikult sirgendajad. Teised on vahetatavate otsikutega lokitangid. Ja viimane on föön-koolutaja, mida ma varem proovinud pole. Seda ma täna proovisingi. Midagi tuli välja isegi.

Pärast seda ma käisin Nännuga jalutamas. Koristasin puuri ja lõikasin tal küüsi. Tavaliselt on küünte lõikamine Nännu puhul raske, sest ta rabeleb väga jubedalt. Siis ma tavaliselt räägin temaga. Igast tobedaid asju. Ma ei tea, kas ta isegi aru saab, aga jah. Kui keegi kõrvalt vaataks, siis ta arvaks kindlasti, et ma olen segi :D Täiesti ausalt, aga see aitab. Nännu vist mõtleb ka, et ma olen segi ja siis ta rahuneb maha :D Täna oli ta eriliselt rahulik. Väga üllatav. Värises ta küll, aga muidu oli täiesti rahulik. Ma isegi ei mäleta, mida ma talle ütlesin, et ta nii rahulikuks jäi.:)

No comments: