Pages

Sunday, August 16, 2009

andekas

Ma panin täna oma juuksurioskused proovile. Võib isegi rahul olla.

Ma tahtsin juba tükk aega proovida sellist soengut teha, et juuksed on ühel pool ja siis lokkis.. Ma pole sellepärast seda teha jõudnud, et ilma pildita ma eriti ei osanud teha ja pilti polnud ma kusagilt leidnud. Eile tõi issi Naistelehe ja seal on see "Seltskonnal seljas" või miskit taolist. Seekord olid seal Eesti Otsib Superstaari ürituse pildid ja Ithaka Marial oli taoline soeng. Netist ei suutnud ma seda pilti leida, niiet te peate leppima ajakirjapildiga. Kuigi ma leidsin ühe video, kus näeb ka natuke seda soengut.Igatahes. Alustasin ma seda täpselt kell 12 ja lõpetasin 13.15, aga ma tegin seda esimest korda ka :D Ja vahepeal aitas msn ka kaasa natuke :D.

Mulle endale jubedalt meeldib. Nii mõnus minu arvates :)

Pilte ka:
See Ithaka Maria pilt Naistelehest:


Jaah.. minu oma on kõvasti algelisem, aga ma pole ka Ithaka Maria juuksur ;D

No comments: