Pages

Monday, August 3, 2009

1000 :)

Hommikul ma koristasin. Tükk aega. Kella kümnest kolmeni vist isegi.

Peale seda käisin Nännuga jalutamas. Sai peaaegu isegi trepist üleskäimise selgeks. Siiski ainult peaaegu.

Siis helistas Mariel ja nad tulid kolmekesi läbi :) Siis käisime veelkord Nännuga õues. Ja siis sai suhteliselt selgeks see, et Nännu läheb siis trepist ülesse, kui TEMA tahab, mitte siis kui keegi teine tahab.

Ma tahaksin jubedalt blogi kirjutada, aga ma ei tea, millest :D Ma tõstsin toa ümber. Suht. Tegelt oleks tahtnud rohkem muuta, aga kuna riidekappi ei saa mujale panna, sest mul on lagi kaldus, siis tuleb muudmoodi majandada. Nüüd on igatahes rohkem ruumi.

Mul saab kohekohe 1000 vaatamist täis. Öelga, kui te 1000. olete :D Lihtsalt hea oleks teada.

Kommentaarid oleks väga oodatud. Cbox ongi viimasel ajal nii tühi.

No comments: